Skocz do zawartości
eleo

Czy to są sygnały,jak pociągnąć temat?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich ,a więc jesteśmy parą 40-latków,razem kilkanaście lat ,ja od pewnego czasu fantazjuje o cucklod i sexsie w większym gronie,moje fantazje próbuje przemycać w rozmowach z żoną(mówię że są takie kluby,że ciekawi mnie jakby się kochała z innym itp.)po to aby wyczuć jej zdanie,ale ona ucina temat mówi że to dziwadła,zboczenia itp.ja że oglądałem taki program w tv,no ale nic.Z tematem powracam co jakiś czas.(nadmienię ,że żona to dość atrakcyjna kobietka,lubi przebieranki,seks w plenerku),kiedyś powiedziała , że miała sen jak robiłem minetkę naszej koleżance na jej oczach, a ostatnio podczas spacerku powiedziała "ciekawe jakby to było z młodszym np:30-latkiem,bo młodszym to chyba nie koniecznie(by się peszył)" na to ja , że musi spróbować, a ja chciałbym o wszystkim wiedzieć,a nawet popatrzeć, ludzie robią takie rzecz i jeszcze by się zdziwiła jak jest ich dużo.Na to ona "no nie wiem ,nie wiem chyba jakieś kurewki i alfonsi"Ja że takie coś może wnieść nowy smaczek,nawet wzmocnić związek to trochę jak taniec,sport "tak myślisz ,przesadzasz przecież to nienormalne".Moje pytanie czy to jakieś przesłanki?Czy idę w dobrym kierunku?Jak pójść odpowiednio dalej.(nadmienię że słowa jakby to było z młodszym padały już wcześniej). Z góry dziękuje.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba przyznać, że to, jak prezentuje się sytuacja według Twojego opisu to, według mnie, podręcznikowy przykład, jak powinno to wyglądać. Oczywiście znawcą, ekspertem nie jestem. Gratuluję porozumienia między Wami. Wygląda na to, że stanąłeś nad sporym progiem, bo jest spore zaciekawienie w Jej zachowaniu. Zaproponuj może, że, jeśli chce ;), możesz poszukać w necie, poszperać... Wspomnij, że miło Ci się o tym myśli od kiedy o tym wspomniała.

Cóż... Mogę jedynie żałować, że należę do rówieśników, a nie do tych "młodszych" ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Idziesz w dobrym kierunku, kazde z nas ma indywidualne pojmowanie moralności a dodatkowo kobietą bardzo zależy co o niej myśli ich partner dlatego musisz stać po jej stronie - nie popychac w strone realizacji pomyslu tylko zachęcać i zawsze pamiętać o "możliwości wycofania sie" nie mozna z góry zakładać ze nie bedzie sie zazdrosnym trzeba to sprawdzać, najprostszym sposobem jest wyjscie do klubu-dyskoteki potańczyć (z potencjalnym kochankiem) tam mozna stawiac coraz odwazniejsze kroki i badac swoja reakcje czy nam sie podoba, jak by co macie szansę na wycofanie się bez kłopotów. Ps poczytaj moje posty lub przeslij pw to napisze cos wiecej

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

na to ja , że musi spróbować, a ja chciałbym o wszystkim wiedzieć,a nawet popatrzeć, ludzie robią takie rzecz i jeszcze by się zdziwiła jak jest ich dużo.Na to ona "no nie wiem ,nie wiem chyba jakieś kurewki i alfonsi"

Panowie bardzo dobrze Ci radzą. Idziesz w dobrą stronę, starając się wytłumaczyć żonie, że takie "zachowania" nie są nienormalne. Moim zdaniem, Twoja małżonka, by trochę się na ten temat otworzyć, potrzebuje jeszcze przekonać się, że seks w większy, gronie to nie domena "kurewek i alfonsów", że robią to normalni ludzie. Może warto pokazać jej forum? Może warto podsunąć jej jakąś historię prawdziwą? Widać, że Twoja Pani jest w jakimś stopniu zaciekawiona tematem. Nie mówi stanowczego "nie". Jeśli będziesz cierpliwy, wyrozumiały i nienatarczywy to może niedługo sam będziesz autorem historii prawdziwej.

Aleks bardzo dobrze Ci radzi:

kazde z nas ma indywidualne pojmowanie moralności a dodatkowo kobietą bardzo zależy co o niej myśli ich partner dlatego musisz stać po jej stronie - nie popychac w strone realizacji pomyslu tylko zachęcać i zawsze pamiętać o "możliwości wycofania sie" nie mozna z góry zakładać ze nie bedzie sie zazdrosnym trzeba to sprawdzać

Zwróć uwagę też na swoje emocje w tym wszystkim. Dla mężczyzn cuckold to też wyzwanie.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Wszystkich ,a więc jesteśmy parą 40-latków,razem kilkanaście lat ,ja od pewnego czasu fantazjuje o cucklod i sexsie w większym gronie,moje fantazje próbuje przemycać w rozmowach z żoną(mówię że są takie kluby,że ciekawi mnie jakby się kochała z innym itp.)po to aby wyczuć jej zdanie,ale ona ucina temat mówi że to dziwadła,zboczenia itp.ja że oglądałem taki program w tv,no ale nic.Z tematem powracam co jakiś czas.(nadmienię ,że żona to dość atrakcyjna kobietka,lubi przebieranki,seks w plenerku),kiedyś powiedziała , że miała sen jak robiłem minetkę naszej koleżance na jej oczach, a ostatnio podczas spacerku powiedziała "ciekawe jakby to było z młodszym np:30-latkiem,bo młodszym to chyba nie koniecznie(by się peszył)" na to ja , że musi spróbować, a ja chciałbym o wszystkim wiedzieć,a nawet popatrzeć, ludzie robią takie rzecz i jeszcze by się zdziwiła jak jest ich dużo.Na to ona "no nie wiem ,nie wiem chyba jakieś kurewki i alfonsi"Ja że takie coś może wnieść nowy smaczek,nawet wzmocnić związek to trochę jak taniec,sport "tak myślisz ,przesadzasz przecież to nienormalne".Moje pytanie czy to jakieś przesłanki?Czy idę w dobrym kierunku?Jak pójść odpowiednio dalej.(nadmienię że słowa jakby to było z młodszym padały już wcześniej). Z góry dziękuje.

Możliwe, że poza fantazjami, nic się za tym nie kryje. Ludzie robią przeróżne rzeczy, i to że jest ich dużo, za niczym nie przemawia. W wiodącym nurcie moralności na szarej fali pruderii, to faktycznie funkcjonuje jako "kurewki i alfonsi". Nie spodziewaj się zatem, że biegnąc za białym królikiem, wejdziesz bez problemów w zupełnie inny świat rodem ze "słoneczego patrolu", bo w zaułkach czai się bylejakość idąc pod rękę z rozczarowaniem. Jestem jednak zwolennikiem aby każdy swoim życiem bawił się jak chce, bo i tak na codzień stąpamy po kruchym lodzie .... :P Ożywiaj i podsycaj, może gdzieś to Was zaprowadzi... Powodzenia...

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje bardzo za dobre rady,widzę że długa droga przede mną ,zastanawiam się jak w sposób delikatny pokazać ,a może nawet wprowadzić ją na forum,opowiedzenie prawdziwej historii to też dobry pomysł może podsuniecie jakąś na dobry początek.Co do klubów i dyskotek przerabiamy od czasu do czasu i na tym etapie dobrze sobie radze z emocjami i po tańcu z innym,innymi często pytam i jak było ,ona "fajnie".Jeszcze raz dziękuje,postaram się o postępach lub ich braku,

informować.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuje bardzo za dobre rady,widzę że długa droga przede mną ,zastanawiam się jak w sposób delikatny pokazać ,a może nawet wprowadzić ją na forum,opowiedzenie prawdziwej historii to też dobry pomysł może podsuniecie jakąś na dobry początek.Co do klubów i dyskotek przerabiamy od czasu do czasu i na tym etapie dobrze sobie radze z emocjami i po tańcu z innym,innymi często pytam i jak było ,ona "fajnie".Jeszcze raz dziękuje,postaram się o postępach lub ich braku,

informować.

To forum to skok na głęboką wodę.

Albo to przyjmie jako ciekawe, albo mega zboczone i będzie ban.

Jeżeli nie ma problemu z tańcem z obcymi to poproś aby pochwaliła się podczas tańca że nie ma "majtek" lub "stanika".

Bo chcesz zobaczyć reakcję faceta i jesteś ciekawy czy będzie miał erekcję...

Albo zadanie za 10 punktów - złapanie faceta za tyłek.

Ale najlepsze są wakacje, dogadanie się z jakąś inną parą co do wycieczki itp. Jak się trafi na w miarę otwartą to można uzgodnić jakiś równoległy sex itp.

Albo wysłać ją aby wzięła prysznic z tą drugą.

Drugi facet będzie podjarany a one będą miały bałagan.

Co do wymiany partnerów to jeszcze daleka droga.

Jakieś filmy mainstream typu "Dzika orchidea" (1989) mają fajne wątki.

Tam akurat są dwa, jeden w samochodzie gdzie jedna para się zabawia a druga patrzy i drugi gdzie on patrzy gdy ona to robi.

Później możesz ją zapytać w której roli się wyobraża gdyby puściły jej hamulce.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem CI, że my kiedyś tylko fantazjowaliśmy w czasie seksu.

Obecnie żona czyta forum korzystając z mojego konta.
Co będzie dalej- zobaczymy- ale jest pewne, że do niczego nikogo nikt nie będzie zmuszał.

P.S.

A po "zapoznaniu" się żony z forum, w sypialni jest wyraźnie ostrzej ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z praktyki wiem, że nawet najbardziej zatwardziała przeciwniczka "zboczeń" może stać się gorącą hotką. A u ciebie wygląda to naprawdę obiecująco ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś na forum gdzie są realne i sprawdzone osoby.

Możesz poszukać pary/małżeństwa i się wspólnie spotkać.

Kwestia ustalenia co i jak.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...