Skocz do zawartości
Mr_Cross

Jakość czy ilość...? Oto jest pytanie...

Rekomendowane odpowiedzi

Należałoby sobie, w pierwszej kolejności, odpowiedzieć sobie na pytanie - czym jest owa jakość?

Przecież dla każdego z nas będzie czymś zgoła odmiennym.

Nie ukrywam, że jestem fanką GB i trójkątów. Oczywiście zdarzają się one - nomen omen - stosunkowo rzadko.

Ktoś mógłby powiedzieć, że chodzi tu o ilość, ale... właśnie to, że są one rzadkością (w porównaniu do np. spotkań ze stałym kochankiem), są wyczekane, "wytęsknione", nakręcające do granic wytrzymałości stanowi również o ich jakości.

Zdarzyły mi się też tzw. "jednorazówki". Czasem mam ochotę na coś nieznanego, spontanicznego, wariackiego. Faceta, o którym nic nie wiem, poza tym, że więcej się nie spotkamy (chociaż z tym później bywa różnie ;) ). To jak skosztować egzotycznej potrawy, która może zasmakować, a może nie, ale... pachniała tak pięknie. Czy w tym nie może być jakości? 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Należałoby sobie, w pierwszej kolejności, odpowiedzieć sobie na pytanie - czym jest owa jakość? Przecież dla każdego z nas będzie czymś zgoła odmiennym.

Dokładnie tak samo uważamy. "Powiem" więcej czym innym jest dla nas jakość teraz, a czym innym była zaraz po starcie w tematyce cuckold. Dodam, że moja Hotka wystartowała w iście sprinterskim stylu. Każdy kolejny Bull był dla nas wyjątkowy, coś nam dał, coś się od niego nauczyliśmy i mimo, że teraz się "ustatkowaliśmy" i mamy jednego stałego wyselekcjonowanego ;) kochanka do trójkąta i jednego osobistego mojej małżonki, to nie uważamy, że tamten początkowy czas, był okresem w którym szliśmy na ilość.

Był to czas w którym nabieraliśmy doświadczenia i z każdym kolejnym kochankiem krystalizowaliśmy swoje preferencje, upodobania, poprzeczka szła "ciut " wyżej - rodziła się nasza jakość.

Teraz z "łezką w oku" wspominamy tamten czas i mimo, że nie działamy już w tak spontaniczny, czasem wręcz szalony sposób - dla nas to również była jakość.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...