Skocz do zawartości
Jans

Zboczeniec

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem. Dlatego robię wszystko, żeby nie iść do nieba.

Lec znaczy bierzesz do buzi z połykiem, nie martw się piętnować Cię nie będziemy ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na razie  wszyscy się czają ...

. :cicho:

Może jednak lista nagród ...?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No ale jednak zboczency to specyficzny klan. Nie wszystkich mozna do nich zaliczyc. To forum napewno jest specyficzne.

Napewno wystaje ponad sufit lub schodzi do podziemia czasami.

Tylko gdzie są te ramy zboczeńca? Chyba nie da się tego jasno sprecyzować ;-) na pewno każdy na forum po trochu jest zboczeńcem :-)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zboczeniec ???? Hmm pozwólcie że się rozkręcę jeśli dla niektórych forumowiczów zboczeniem jest dopuszczenie osób trzecich do łóżka lub zjadanie spermy kochanka  itp. itd. to dla mnie to zrozumiałe i jeśli mają chęć na taką perwesję i marzą o tym po nocach to niech to robią to żadne zboczenie lecz nie zupełnie normalne bynajmniej dla mnie ale do rzeczy kto dla mnie jest autentycznym zboczeńcem i pojebem sory za wulgaryzmy kiedyś oglądałem taki film "billbord" wtedy nagle zrozumiałem co jest zboczeniem i popierdoleniem całkowitym mózgu QURWA krew mi się zagotowała jak wbijali jej te gwoździe maszynką ale otkryłem w sobie też zboczenie nie nie takie jak myślicie że się zagotowałem dlatego że mi się tak to podobało tylko zauważyłem że reaguje agresją na agresje w sposób samonapędzający się wręcz wpadam w szał nienawiści tego huja co ją tak katował to bym za jaja powiesił na drzewie nad mrowiskiem kowali i obdarł pomalutku ze skóry to jest moje zboczenie a jeśli chodzi o film bilbord to już sam reżyser musiał być nieźle jebnięty.teraz jeszcze z innej beczki oglądałem materiały policyjne z Australii o seryjnym zabójcy porywał głównie turystów przeważnie Kobiety ale i również mężczyzn następnie wywoził do lasu po czym brutalnie wolniutko zabijał na przykład przez zadanie kilku do kilkunastu ciosów nożem myśliwskim łamiąc kręgosłup powodując paraliż i słuchając oddechu konającej ofiary potem dobijał jak mu się znudziło ale lubił też sobie odciąć głowę mieczem może to i lepiej bo to szybka śmierć to jest zboczenie według mnie dla bardziej dociekliwych odnośnie zboczeń mam jeszcze propozycję aby zapoznali się z metodami gwałtów i zabójstw zbiorowych mordów oun i upa tam jest kolekcja prawdziwych jebanych zboczeńców i pomyleńców wszelkiej maści skurwieli ale to już wielka polityka a o polityce na forum Sem zabronił rozmów więc to dla zainteresowanych wszelkiego rodzaju zboczeniami np.oderżnięcie sierpem kobiecych piersi to tylko na zakąskę.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak uwazacie ? Czy nalezalo by wprowadzic rozgraniczenie miedzy "zboczeniem" a "perwersja" ?

Gdzie mialy by lezec granice pomiedzy tymi pojeciami ? Czy jednak nie jestesmy "zboczeni " ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak uwazacie ? Czy nalezalo by wprowadzic rozgraniczenie miedzy "zboczeniem" a "perwersja" ?

Gdzie mialy by lezec granice pomiedzy tymi pojeciami ? Czy jednak nie jestesmy "zboczeni " ?

To chyba jedynie kwestia semantyczna. Choć perwersja wydaje się nam zapewne czymś pikantniejszym w taki bardziej pociągający sposób (bardziej moze tajemniczy i intrygujący) niż zwykłe ordynarne zboczenie:) Gdzież tam nam, perwersyjnym eksploratorom zakazanych obszarów do wąsatych zboczeńców onanizujących się na klatkach schodowych;) Ale wydaje mi się, że te pojęcia są równoznaczne, a w medycynie wyparte przez słowo parafilia.

Doszedłem do takiego jakiegoś etapu, że właściwie kazde zachowanie, które nie narusza prawa osób trzecich, mieści się dla mnie w normie. Choć oczywiście nie każde mnie jara. No i nijak ma się to do klasyfikacji medycznej:)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panie Kolego odchodzimy dziś od pejoratywnego słowa "zboczeniec" na rzecz określenia "fetyszysta", jest bardziej eleganckie i zarazem pozbawione kriminalnego pierwiastka moralnego występku :):P Sam osobiście propouję "ekscentryczny erotoman" albo "niszowy pasjonat seksualny" :):P Długo można by wymyślać....

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

niszowy pasjonat seksualny :D  :klaszcze:  :klaszcze:  :klaszcze: bardzo podoba mi się to określenie  :redevil:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hmm , zbaczamy juz w poblize "niszowego pensjonatu seksualnego"  :lach:

Wiec moze jednak wrocimy do tych naszych ulubionych zboczkow bo przeciez inni tak nas postrzegaja :sex1: ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No a może najwieszym zboczeniem jest uprawianie seksu tylko po ciemku, pod kołdrą w zamknietym na klucz pomieszczeniu i do tego tylko i wyłącznie  z jedną  jedyną osobą przez całe życie? Nasi pradziadowie z jaskiniowych czasów z pewnością mocno by się drapali po włochatej szczęce, o co tu do cholery  może chodzić...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...