Skocz do zawartości
Jans

Zboczeniec

Rekomendowane odpowiedzi

Zboczeniec       :wstyd:  :mbanana::szok::ksiez::cycki5:

Czesto nazywamy siebie pieszczotliwie „zboczkami“ .  Ale jak to jest wlasciwie ?
Kto zasluguje na naszym forum na miano zboczenca przez duze „Z“ ? 
Kto ma najlepsze,  najgorsze, perwersje ? Co jest "normalne" ?
Fantazje i realne osiagniecia sie licza ! Wszystko sie liczy .
Zloty deszczyk i rimming to dopiero poczatek.
Zapraszam do bezpardonowych wyscigow nie tylko panow.
Zapewne na mecie przywita nas i natrze uszu (lub cos wiecej) nasza Zouza ,  ktora niczego sie jeszcze nie spodziewa . Doping dozwolony.

3-2-1   START !!!

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jans zalezy jak na to patrzec dla jednego seks oralny ,analny i cala wachlarz wymiennich pozycji plus do tego osoby trzecie w łozku sa normalne ,A dla innych to juz jest cale zło i nie do przejecie ...
Juz Nałkowska trafnie to ujeła w cytacie 
,,Co dla jednych jest sufitem to dla innych podłogą,,
I w tym przypadku pasuje to jak ulał..:)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

,,Co dla jednych jest sufitem to dla innych podłogą,, I w tym przypadku pasuje to jak ulał.. :)

No ale jednak zboczency to specyficzny klan. Nie wszystkich mozna do nich zaliczyc. To forum napewno jest specyficzne.

Napewno wystaje ponad sufit lub schodzi do podziemia czasami.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne na mecie przywita nas i natrze uszu (lub cos wiecej) nasza Zouza ,  ktora niczego sie jeszcze nie spodziewa .

Zaraz, zaraz... czy ja o czymś nie wiem?????? :shock: 

Btw. spełniłam kolejną fantazję. Ale nic nie powiem :P 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Btw. spełniłam kolejną fantazję. Ale nic nie powiem :P

Czyli zapewnilas sobie juz w konkursie pierwsze miejsce  bo nikt Ciebie nie przebije ? :indians:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nieeeee, założę się, że będzie wiele ciekawszych. :)

Ciekawe, czy znajdą się odważni :P

A jaką przewidujesz nagrodę? ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A jaką przewidujesz nagrodę? ;)

Ja mam tylko nadzieje , ze Administracja Forum udzieli odpowiedniego poparcia i niematerialnie wynagrodzi trudy forumowego Zboczenca w dojsciu do tego zaszczytnego tytulu.

Ale najpierw musza byc widoczne te "trudy"  Zboczenca  :lach: .

Napewno nie mozemy pozwolic na to zeby zaczeto nas nazywac "normalnymi" :lach:

To moze "perwersja" z cyklu znalezione w necie :

"Kiedyś podczas kąpieli lizałem stopy swojej dziewczynie, ale juz tego nie robimy bo nie mamy wanny"

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie branie do buzi to już perwersja a za branie do buzi z połykiem idzie się do piekła.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lec, w niebie nudno jest :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lec, w niebie nudno jest :D

Wiem. Dlatego robię wszystko, żeby nie iść do nieba.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...