Skocz do zawartości
Pier Dy.

Podejście do Tematu

Rekomendowane odpowiedzi

A Ty zapewne nie zaliczasz sie do tych "osob bardzo cietych" na innych "wspolsaunowiczow" ?

Wolisz raczej siedziec w saunie w klapkach i odziezy basenowej ? A moze ktos juz Ci zwrocil uwage ?

Tak to wynika z postu przynajmniej.

Czy chcesz moze tutaj przekonac nas do swojego modelu korzystania z sauny ?

Nie wynika.

A już na pewno do niczego nie próbuje przekonać.

Cholera, chyba jakieś ciśnienie kiepskie dziś. Wszyscy warczą na siebie. ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

chyba nie chodzi o bycie ciętym ile respektowanie zdrowego saunowania. Jesli jednak w obiekcie nie ma strefy nagości to jak ktoś w palcie przyjdzie to nic nie zrobisz. A zapach nieprzyjemny to chyba nie od odzieży, a od braku higieny powiedziałbym raczej

Tak... naturalnie że tak jest, i chyba dla większości ludzi to jest oczywiste.

Chciałem tylko napisać to w humorystyczny sposób.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cholera, chyba jakieś ciśnienie kiepskie dziś. Wszyscy warczą na siebie. ;)

Oj, Zouza , swieta prawda ! Juz znowu chcialem warknac ale mi sie odechcialo :tease: .

Ze tez Ty nigdy nie warczysz :redevil:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A zupełnie niepotrzebnie, bo Ragazzo potwierdził, że podziela Twą opinię w kwestii saunowania. :)

Nie warczę, te złośliwe gryzą bez ostrzeżenia. :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak... naturalnie że tak jest, i chyba dla większości ludzi to jest oczywiste.

Chciałem tylko napisać to w humorystyczny sposób.

A to moze ja nie wylapalem tegoz to zartu. Jeśli tak jest w istocie to chyle czoła

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To tutaj aktualna fotka z Finlandii jak oni traktuja saune. Moze warto cos skopiowac ?

Do sauny chodzi sie przez okragly rok.

post-8255-0-74153100-1467283491_thumb.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...