Skocz do zawartości
Pier Dy.

Podejście do Tematu

Rekomendowane odpowiedzi

Widzisz sami cie zaczepili ,a ze nie mieli jak zagadac to uzyli tekstu o klapkach ..Mogles usiasc od razu blisko pani,nie zdejmujac klapków (wygladalbys na dominujacego ) i z usmiechem odpowiedziec ,,Ja tu tylko sprzatam..I czekał na rozwój sytuacji :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytam nie tyle o pryzmat dzisiejszej sytuacji. Chodzi mi o to jak bezpiecznie wybadać zachęcić wtejemniczyc ludzi którzy prawdopodobnie nie są w temacie ;P

wysłano z Telefonu

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o to jak bezpiecznie wybadać zachęcić wtejemniczyc ludzi którzy prawdopodobnie nie są w temacie ;P

Jak nie są w temacie , choćby fantazjami, to najwyżej możesz potem wtajemniczyć lekarza, jakim cudem masz połamane tyle kości. ;)

Jeśli rozważają wejście w temat i przypadniesz im do gustu - to choćby z ciekawości dadzą się na kawę zaprosić.

To "przypadniesz im do gustu" ma tu kluczowe znaczenie. I nie mówię tylko o fizyczności. ;) 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytam nie tyle o pryzmat dzisiejszej sytuacji. Chodzi mi o to jak bezpiecznie wybadać zachęcić wtejemniczyc ludzi którzy prawdopodobnie nie są w temacie

Przy kazdym pierwszym kontakcie decydujace sa pierwsze momenty . Kazdy z nas natychmiast podswiadomie decyduje na TAK albo na NIE. Pozniej trzeba tylko kontynuowac ta decyzje. Opracowywanie dlugofalowej strategii podrywu lub przekonania innych do swojego modelu zachowan moze byc straconym czasem.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi o to jak bezpiecznie wybadać zachęcić wtejemniczyc ludzi którzy prawdopodobnie nie są w temacie

Możesz zastosować skuteczny od 50 lat, niezawodny sposób.

Uśmiechasz się tajemniczo i pytasz "Ruchasz się, czy trzeba z tobą chodzić?"

UWAGA! Gdy obiekt ataku ma o 10 lub więcej lat niż Ty, obowiązuje wariant "Odbywa Pani stosunki seksualne czy trzeba aplikować?"

A tak naprawdę, bądź sobą, pogadaj, posonduj. Działając zgodnie z instrukcją mało się osiąga.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byleś nie zaczął jak taki jeden inteligent w naszym przypadku. Zauważył łacuszek w saunie u żonki mojej na nodze, zadał odważne pytanie czy żona jest HW, a kiedy usłyszał twierdzącą odpowiedź ... złapał jegomość swojego wacka i zaczął przy niej trzepać

Nie idź tą drogą, błagam :)

Idź drogą rozmowy, uśmiechu zaczepnego, od niczego .... od pogody, od tematu saunowania ... miałeś sieczego uczepić ... klapki to dobry punkt na rozwinięcie rozmowy ... by przejść do pytań czy gdzieś jeszcze saunują, może jakieś plaże naturytyczne ....

Inwencja ... trochę więcej odwagi i inwecji .... i chęć rozmowy.

pozdrawiam

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie idź tą drogą, błagam :) Idź drogą rozmowy, uśmiechu zaczepnego, od niczego .... od pogody, od tematu saunowania ... miałeś sieczego uczepić ... klapki to dobry punkt na rozwinięcie rozmowy ... by przejść do pytań czy gdzieś jeszcze saunują, może jakieś plaże naturytyczne .... Inwencja ... trochę więcej odwagi i inwecji .... i chęć rozmowy.

Bardzo wartosciowa porada :dobre:

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z mojego saunowego doświadczenia wiem, że istnieje spora rzesza osób bardzo ciętych na innych "współsaunowiczów" którzy wtranżalają się do sauny w klapkach bądź odzieży basenowej, która po rozgrzaniu zaczyna wydawać nieprzyjemny zapach. 

Być może stąd ta uwaga w Twoją stronę, ale naturalnie mogę się mylić :-P 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z mojego saunowego doświadczenia wiem, że istnieje spora rzesza osób bardzo ciętych na innych "współsaunowiczów" którzy wtranżalają się do sauny w klapkach bądź odzieży basenowej, która po rozgrzaniu zaczyna wydawać nieprzyjemny zapach. 

Być może stąd ta uwaga w Twoją stronę, ale naturalnie mogę się mylić :-P

chyba nie chodzi o bycie ciętym ile respektowanie zdrowego saunowania.

Jesli jednak w obiekcie nie ma strefy nagości to jak ktoś w palcie przyjdzie to nic nie zrobisz.

A zapach nieprzyjemny to chyba nie od odzieży, a od braku higieny powiedziałbym raczej

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Z mojego saunowego doświadczenia wiem, że istnieje spora rzesza osób bardzo ciętych na innych "współsaunowiczów" którzy wtranżalają się do sauny w klapkach bądź odzieży basenowej

A Ty zapewne nie zaliczasz sie do tych "osob bardzo cietych" na innych "wspolsaunowiczow" ?

Wolisz raczej siedziec w saunie w klapkach i odziezy basenowej ? A moze ktos juz Ci zwrocil uwage ?

Tak to wynika z postu przynajmniej.

Czy chcesz moze tutaj przekonac nas do swojego modelu korzystania z sauny ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...