Skocz do zawartości
Pier Dy.

Podejście do Tematu

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, historyjka z dziś jestem sobie na basenie pływam intesywnie jął tylko mogę. Nic się ciekawego nie zapowiada ani nie deklaruje tak czasem przy okrążeniu spoglądam na te cnotliwe żony które to mogły by stać się hotkami. Nieważne w saunie spotykam parę swoje juz przeplynołem na dziś mi dość.. Para jak para ale ale zakusy na cuckold jak się patrzy choć to może być tylko mój punkt widzenia :) Pani sobie leżała nago na brzuszku eksponowala ładny tyłeczek Pan siedział nad nią w reczniku na szczęście nic nie eksponowal. Zwrócili mi uwagę ze nie wchodzi się w klapkach słusznie przyznałem rację i się poprawiłem. Byłem już trochę zmęczony nie będę się głupio tłumaczył. Zrzuciłem je i szybko wróciłem na miejsce usłyszałem gdy siadałem że mógłbym się poprawić lepiej.... no niestety ręcznik został w szatni nie spodziewałem się tam takiego towarzystwa... teraz sobie dumam czy to mogła być para cuckold hmm. Miałem juz zapytać o to i owo ale wyszli pod prysznic. I tak się zastanawiam jak tu do takich ludzi trafić? Mogła to być tylko para szukająca i czerpiaca pociechę tylko z patrzenia na Panią a może przeszła mi koło nosa rasowa hotka eh tego się już pewnie nie dowiem. Zastanawiam się jak podbijać do takich par by ich nie spłoszyć?

wysłano z Telefonu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... no niestety ręcznik został w szatni nie spodziewałem się tam takiego towarzystwa...

... ale gacie po plywaniu miales na sobie w saunie ?

W takim przypadku bedziesz "podchodzil do tematu" dlugo ... bardzo dlugo.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tak się zastanawiam jak tu do takich ludzi trafić? Mogła to być tylko para szukająca i czerpiaca pociechę tylko z patrzenia na Panią a może przeszła mi koło nosa rasowa hotka eh tego się już pewnie nie dowiem. Zastanawiam się jak podbijać do takich par by ich nie spłoszyć?

Normalnie podjeżdżasz z kutasem na wysokości Jej twarzy, czekasz na reakcję.

Oczywiście dwie rady:

1) wypadałoby mieć sterczącego kutasa

2) polecam treningi MMA jeśli by nie była to para cuckold

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Heh. Powiem tak dałem czadu na basenie i byłem wypompowany nawet umiejętności mma by nie pomogły :) i z tego samego powodu nie chciało mi się iść po ręcznik...a już o machaniu przyrodzeniel zapomnij ;P tym bardziej ze to basen gdzie 90% uczestników nie jest pełnoletnia. Kto by się spodziewał :D

wysłano z Telefonu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Normalnie podjeżdżasz z kutasem na wysokości Jej twarzy, czekasz na reakcję.

Jak chapnie to na stówę hotka!

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gorzej jesli bedzie miala ostre zęby  :ksiez:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może suka jaka? Albo pirania? ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Heh pewnie... ale pytanie brzmiało jak podejść do takich ludzi by ich nie spłoszyć...? Co innego się umawiać narandke co innego taka spontaniczna sytuacja :)

wysłano z Telefonu

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale pytanie brzmiało jak podejść do takich ludzi by ich nie spłoszyć...

... podejsc i co dalej ? Masz co wyciagnac ? Tu karta kredytowa nie wystarczy :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak podejść do takich ludzi by ich nie spłoszyć...?

Bez kija, za to z uśmiechem. ;)

Nienachalny komplement dla pani, niekoniecznie nt. tyłka.

Takie tam różne.

Nie podrywałeś nigdy? ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...