Skocz do zawartości
Sivle

Czy to dla mnie?

Rekomendowane odpowiedzi

Tak sie ostatnio zastanawiałem czy ten cały cuckold faktycznie by mi sie spodobał. Chodzi o to, że nie wiem gdzie jest granica? Czy kiedy istnieje to w świecie fantazji i jest fajne czy równie ekscytujące byłoby gdyby do czegoś doszło? Kiedy jestem z żoną w towarzystwie a ona ubrana jest wyzywająco i widzę jak inny faceci sie na nią patrzą to czuję podniecenie. Najbardziej ekscytującą sytuacją jaką doświadczyłem była wizyta na saunach, gdzie żona odkryła piersi, czy tez w saunie parowej zdjęła ręcznik zupełnie po czym tylko przykryła cipkę. Nie wiem tylko czy to nie jest max dla mnie. Jak myślicie? Skąd wiedzieć czy jeżeli do czegoś by doszło nadal byłoby to podniecające a nie wzbudziłoby negatywnych uczuć?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

odpowiedz sobie sam

zadaj sobie pytanie na ile jesteś gotowy

Ty i Twoja Zona

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A moze jeszcze wczesniej spytaj sie siebie czy jestes zazdrosny ?

Odpowiedz na to pytanie napewno duzo wyjasni.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak myślicie?

- ważne co Ty myślisz?

Skąd wiedzieć czy jeżeli do czegoś by doszło nadal byłoby to podniecające a nie wzbudziłoby negatywnych uczuć?

- tego nie można wiedzieć.

Bardzo pocieszającym jest fakt, choć nie wiadomo czemu totalnie niedoceniany, że w każdym momencie można ową grę, zabawę przerwać. :)

Zaczniesz, to w ów czas będziesz wiedział. Co do tego razu. :)

Nie spróbujesz, to odpowiedzi nie znajdziesz.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona jak narazie o niczym nie wie i nie jest gotowa. Ja natomiast jeśli chodzi o zazdrość to w sferze uczuć na pewno jestem zazdrosny. Jak sobie wyobrażam ja z kimś innym podczas seksu to wydaje mi się, że jeżeli byłby to ktoś kogo lubię i komu ufam, że wie że to tylko zabawa to nie byłbym zazdrosny. Grę przerwać ale z drugiej strony co się stało to się nie odstanie. Kolejna sprawa, że gdybym teraz powiedział o fantazji żonie podejrzewam, że byłby to dla niej szok.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

że gdybym teraz powiedział o fantazji żonie podejrzewam, że byłby to dla niej szok.

- fantazje nie są... karalne. :) Bo to tylko fantazje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sivle!

Poczytaj forum, dokładnie. Znajdziesz tu wiele przemyśleń, poglądów, historii itp. itd. Poczytasz, wyrobisz sobie jakąś opinię, przemyślisz co jest fajne, a co nie. Tylko czytaj "na zimno" bo fantazja i podniecenie czasem potrafi nieźle oślepić ;)

Ja natomiast jeśli chodzi o zazdrość to w sferze uczuć na pewno jestem zazdrosny.

No to z dużym prawdopodobieństwem można powiedzieć, że z tą swoją zazdrością będziesz się musiał mocno wziąć za bary gdy emocje już opadną. To jest bardzo prosta i podniecająca wizja - tylko seks, nic więcej. "Wszyscy zaspokojeni? To wio do domciu - koniec zabawy!". Bardzo często (co widać na forum) sprawy są dużo bardziej skomplikowane i wymagają dobrego przygotowania, stalowych jaj i zimnej głowy :P Ale jak już działa tak jak miało działać w założeniach to jest zupełnie odjazdowo.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem to jest jazda na granicy związku. Dlaczego?:

- zazdrość, emocje, kilka słów za dużo i może nie być jak było,

- kobieta może się zakochać,

- można coś złapać,

Nie wszystkie przygody się udają, są rozczarowania, może dojść do niebezpiecznych sytuacji itp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanów się dobrze. Jeżeli jesteś zazdrosny albo nie masz pewności siebie i mocno ugruntowanego poczucia wlasnej wartosci albo zdaza Cie się porównywac do innych facetów, bedzie Ci ciężko. Wydaje mi się, że juz sam fakt, ze pytasz tu o to świadczy o odczuwaniu niepokoju,niepewności. Przemyśl to bardzo chlodno... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że tak jak Lemond napisał poczytam sobie forum, poczekam i zobaczę co z tego będzie. W międzyczasie może pojawia się jakieś sytuacje kiedy stopniowo będę mógł przetestować co czuję. Często wychodzimy na imprezy więc może czasem coś się wydarzy. Niemniej dzieki za porady!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...