Skocz do zawartości
kref

Relacje intymne: Ogier - rogacz :)

Rekomendowane odpowiedzi

1-8 tak

9-10 nie

11 nie wiem

12 tak

13-14 nie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1-5 tak 
6 nie

7 samochód może nie , ale mogę tak chodzić pół dnia ;-) 

8.-9 tak

10-14 nie

1 w szczególności ... na samą myśl już mi stoi. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Większość pomysłów sprawia, że jestem mega napalony ale to mycie samochodu mnie natychmiast gasi. Już wolałbym wyjść z sperma w widocznym miejscu ale nie myć samochodu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.10.2019 o 14:43, Elem pisze:

Jako dominująca i heteroseksualna odmiana Rogacza piszę co następuje:

1. Unikam, nie chce i nie kręci mnie kontakt ze spermą kochanka. Ale chętnie wchodzę w rozgrzaną przez kochanka cipkę Hotki.

3. Nad tym bym się zastanowił. Męskie ciało mnie nie interesuje, ale lubię patrzeć na penisy kochanków i np przebywać blisko ich przy penetracji :P Ale na pewno bez finału na mnie.

8. Lubię się całować z Hotką podczas jej stosunku, najczęściej jest to po tym jak zrobiła swojemu aktualnemu kochankowi loda. Nie przeszkadza mi to, ale jw, bez spermy.

Reszta albo NIE albo powiązane z resztą moich odpowiedzi.

Idealnie trafiłeś w samo sedno. Jedyne co mnie kręci jako Rogacza to wkładanie kutasa bulla w cipke żony, jeśli chodzi o loda to raczej nie. Zdarza nam się też podczas zabawy że lize cipke hotki gdy kochanek ją penetruje. Ale kutasa do buzi bym nie zabrał jeśli chodzi o lizanie cipki po zdarzyło się ale uwielbiam wchodzić w jej mokra cipke po mega mnie to kręci. Całowanie w usta po to uważam normalne. Teraz podczas gry wstępnej gdy ona robi mu loda całujemy się potem... 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...