Skocz do zawartości
kref

Relacje intymne: Ogier - rogacz :)

Rekomendowane odpowiedzi

Poza 9, 10 i 13 wszystko dla mnie jak najbardziej na TAK!

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie opcje do realizacji bez problemu. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mega pomysł :) ja czekam aż moja Hotka zacznie brać tableteczki, a jak na razie to tylko czyszczę pałę naszego Bulla i go przygotowuje do stosunku z moją Panią

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę przyznać, że bardzo by mi odpowiadała taka zabawa w stylu UC gdzie hotka i rogacz są względem mnie ulegli. Może mycie samochodu czy załatwianie potrzeb fizjologicznych w usta rogacza to już przesada, ale pozostałe zadania związane z sexem jak najbardziej. Ciekawa zabawa.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Rogacz zlizuje z cipki spermę Ogiera. 2. Ogier spuszcza się na twarz rogacza. 3. Rogacz robi loda Ogierowi. 4. Ogier rżnie rogacza w usta. 5. Rogacz przy pomocy ust przygotowuje sflaczałego penisa Ogiera do następnego stosunku. 6. Po zakończonym stosunku rogacz czyści ustami penisa Ogiera. 7. Ogier rżnie Hotkę po czym wyciąga penisa i spuszcza się na penisa i jądra rogacza. Rogacz po tym ubiera majtki i idzie umyć samochód Ogiera. 8. Ogier spuszcza się Hotce do ust. Hotka całuje rogacza i przekazuje mu ładunek. 9. Gdy Hotka wyjeżdża w delegację to rogacz ma obowiązek udać się do Ogiera i zrobić mu loda. Ogier w tym czasie rozmawia z Hotką przez skype, lub ogląda zdjęcia/filmy z Hotką w roli głównej. 10. Ogier dysponuje kluczykiem do pasa cnoty rogacza. 11. Ogier ma prawo do tyłka rogacza. 12. Ogier rżnie Hotkę w tyłek. Spuszcza się, wyciaga penisa i podstawia do czyszczenia. 13. Gdy ogier ma ochotę wyjść na przykład do łazienki a nie chce iść sam to prowadzi rogacza na smyczy przyczepionej do genitaliów. 14. W skrajnycm przypadku (nie dla mnie) gdy Ogierowi nie chce się wstawać z łoża małżeńskiego (aby pójść oddać mocz), to woła rogacza...

No to odświeżymy trochę zapomniany temat i napiszemy które z tych punktów już przerabialiśmy a które nie lub nie mamy ochotę na takie. Wszystkie, które wymienimy robiliśmy z naszym znajomym kolegą bi, którego znaliśmy już wcześniej z swingers spotkań i nie był to typowy układ cuckold a raczej trójkącik, a więc :

pkt. 1,2,3,4,5,6, bawiliśmy się dokładnie w ten sam sposób jak napisał to krangg

pkt. 7, mąż na pewno nie poszedłby umyć samochodu komukolwiek ;)

pkt. 8, nie przerabialiśmy, ponieważ nie przepadam za spustem w ustach. Zdecydowanie wolę z końcowym dobijaniem w cipce ;)

pkt. 9, nie przerabialiśmy

pkt. 10, nie ma takiej możliwości, nie do przyjęcia dla nas

pkt. 11, nie jesteśmy pewni ;)

pkt. 12, nie, bo nie uprawiam analu ( nie sprawia mi przyjemności, no i ból wygrywa)

pkt. 13, jestem pewna, że mąż na pewno nie dałby sobie przyczepić smyczy do genitaliów

pkt. 14, może nie dokładnie w taki sposób jak napisał to krangg ale zaliczamy do zrealizowanych :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ultimate też mnie nie kręci... Jeśli Rogacz ma ochotę wylizać moją spermę z cipki swojej żony to proszę bardzo.... Jeśli ma ochotę zobaczyć jak się kocham z Hotką - to jak najbardziej. Jeśli chce uczestniczyć w tym seksie tak byśmy obaj doprowadzili Hotkę do szczytów... to rewelacyjnie. Jeśli będzie chciał byśmy z Hotką spotkali się sam na sam i by ona mu zdała relację z tego spotkania - doskonale.

Kumplowanie się jest wskazane.. Nie musi być to od razu przyjaźń, ale nić sympatii jest konieczna

Na pewno innemu mężczyźnie nie będę dawać penisa do obciągnięcia ani na niego tryskać itp.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Punkty 1-6 Tak. Miałem doświadczenie i nie ukrywam tego.
7, 11, 13 Nie, żadnego poniżania
8 - to standartowa praktyka relacji pomiędzy Hotką a Rogaczem
9. Tak, jeżeli to jest przyjemnością, a nie obowiązkiem
10. Nie. Kluczyk ma być u Pani
12. Nie wiem, ew jako eksperyment
14. Tylko u Hotki. Chocza ż...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jako dominująca i heteroseksualna odmiana Rogacza piszę co następuje:

W dniu 26.08.2011 o 20:47, napisano:

1. Rogacz zlizuje z cipki spermę Ogiera.

1. Unikam, nie chce i nie kręci mnie kontakt ze spermą kochanka. Ale chętnie wchodzę w rozgrzaną przez kochanka cipkę Hotki.

3. Rogacz robi loda Ogierowi.

3. Nad tym bym się zastanowił. Męskie ciało mnie nie interesuje, ale lubię patrzeć na penisy kochanków i np przebywać blisko ich przy penetracji :P Ale na pewno bez finału na mnie.

8. Ogier spuszcza się Hotce do ust. Hotka całuje rogacza i przekazuje mu ładunek.

8. Lubię się całować z Hotką podczas jej stosunku, najczęściej jest to po tym jak zrobiła swojemu aktualnemu kochankowi loda. Nie przeszkadza mi to, ale jw, bez spermy.

Reszta albo NIE albo powiązane z resztą moich odpowiedzi.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1.-6. Tak

7. jakoś do mnie nie przemawia

8. pociągająca opcja

9.-11. tak samo jak 7. 

12. jak najbardziej

13.-14. zdecydowanie nie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...