Skocz do zawartości
kref

Relacje intymne: Ogier - rogacz :)

Rekomendowane odpowiedzi

To by wiele wyjaśniało. "tv".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dorzucę zdarzenie własnego doświadczenia. Kiedyś, gdy w pozycji 69 zajmowałem się cipką hotki, a hotka moim sprzętem doszło do nieoczekiwanej zamiany miejsc, o której nie miałem pojęcia. To, tylko dotąd obserwujący i filmujący rogacz przejął od swojej żonki obowiązek sprawienia mi dobrze ustami. Robił to świetnie, a ja nie miałem bladego pojęcia, że to facet, bo po prostu byłem zanadto zanurzony, a laska umiejętnie to zasłoniła. Dopiero potem, przeglądając zdjęcia to zobaczyłem. I przyznam poczułem podniecenie... Nie mam nic przeciwko sytuacji, gdy - w trakcie zabawy i wzmożonego wydzielania estrogenów - rogacz zajmował się moim penisem. A podkreślę, nie miałem dotąd żadnych relacji w seksie MM.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Milenka, ale Ty jesteś tv. To bedzie seks a nie cuckold :)

A sorry, chyba błędnie założyłem że nie masz żony :)

No właśnie :) Mam żonę, jestem też że tak powiem bi transwestytką. Z tym, że to moje bi wygląda w ten sposób, że np. na 100 kobiet, poszła bym do łóżka z powiedzmy około 70, a na 100 mężczyzn poszła bym do łóżka z około 10. Tak, że moje wymagania co do facetów są większe niż co do kobiet :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Milenka, jeśli dobrze rozumiem, jest transwestytą. Milenko, mam rację?

Tak transwestyta - crossdresser, że tak powiem :)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

1. Rogacz zlizuje z cipki spermę Ogiera.

Z miłą chęcią :)

2. Ogier spuszcza się na twarz rogacza.

Z miłą chęcią - bardzo podniecające

3. Rogacz robi loda Ogierowi.

Z chęcią!

4. Ogier rżnie rogacza w usta.

Czekam na to :)

5. Rogacz przy pomocy ust przygotowuje sflaczałego penisa Ogiera do następnego stosunku.

Czemu nie :)

6. Po zakończonym stosunku rogacz czyści ustami penisa Ogiera.

7. Ogier rżnie Hotkę po czym wyciąga penisa i spuszcza się na penisa i jądra rogacza. Rogacz po tym ubiera majtki i idzie umyć samochód Ogiera.

Mycie samochodu odpada :P

8. Ogier spuszcza się Hotce do ust. Hotka całuje rogacza i przekazuje mu ładunek.

9. Gdy Hotka wyjeżdża w delegację to rogacz ma obowiązek udać się do Ogiera i zrobić mu loda. Ogier w tym czasie rozmawia z Hotką przez skype, lub ogląda zdjęcia/filmy z Hotką w roli głównej.

Haha, jestem za.

10. Ogier dysponuje kluczykiem do pasa cnoty rogacza.

Nie posiadam pasa, więc i kluczyk odpada.

11. Ogier ma prawo do tyłka rogacza.

Z chęcią czekałbym na wzięcie :)

12. Ogier rżnie Hotkę w tyłek. Spuszcza się, wyciaga penisa i podstawia do czyszczenia.

Nie ma takiej możliwości, DayD nie lubi w tyłek.

13. Gdy ogier ma ochotę wyjść na przykład do łazienki a nie chce iść sam to prowadzi rogacza na smyczy przyczepionej do genitaliów.

Odpada

14. W skrajnycm przypadku (nie dla mnie) gdy Ogierowi nie chce się wstawać z łoża małżeńskiego (aby pójść oddać mocz), to woła rogacza...

Odpada

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co powiecie na coś takiego:

Hotka obciąga byczkowi, po czym ten posuwa rogacza w tyłek. Spuszcza się na twarz hotki i każe jej wylizać tyłeczek, który posuwał przed chwilą.

Następny i następny. przy czym tych dwóch ostatnich spuszcza sie w rogaczu. Każą mu wypuścić wszystką spermę z tyłeczka na talerzyk i z hotką wspólnie z niego mają wylizać?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...