Skocz do zawartości
kref

Relacje intymne: Ogier - rogacz :)

Rekomendowane odpowiedzi

To mi pasuje :->

1. Rogacz zlizuje z cipki spermę Ogiera. 2. Ogier spuszcza się na twarz rogacza. 3. Rogacz robi loda Ogierowi. 4. Ogier rżnie rogacza w usta. 5. Rogacz przy pomocy ust przygotowuje sflaczałego penisa Ogiera do następnego stosunku. 6. Po zakończonym stosunku rogacz czyści ustami penisa Ogiera. 7. Ogier rżnie Hotkę po czym wyciąga penisa i spuszcza się na penisa i jądra rogacza. 8. Ogier spuszcza się Hotce do ust. Hotka całuje rogacza i przekazuje mu ładunek.11. Ogier ma prawo do tyłka rogacza. 12. Ogier rżnie Hotkę w tyłek. Spuszcza się, wyciaga penisa i podstawia do czyszczenia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie wszystkie :) Moim ulubionym zakończeniem bylby wytrysk ogiera na tyłek Pani a potem dokładne czyszczenie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ważny temat. Bliskie intymne ralacje obu Panow w zwiazku cuckold mają zasadniczy i pozytywny wplyw na jego trwalosc. Do wymienionych "technik" dorzuce jeszcze lizanie jader Samca Alfa przez rogacza w czasie sexu z Panią lub bez Pani. Jądra Alfa to atawistyczny ośrodek meskiej energii i ich lizanie przez rogacza ma wymiar symboliczny.

T

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co powiecie na coś takiego: Hotka obciąga byczkowi, po czym ten posuwa rogacza w tyłek. Spuszcza się na twarz hotki i każe jej wylizać tyłeczek, który posuwał przed chwilą. Następny i następny. przy czym tych dwóch ostatnich spuszcza sie w rogaczu. Każą mu wypuścić wszystką spermę z tyłeczka na talerzyk i z hotką wspólnie z niego mają wylizać?

Rewelacja , w ten weekend moja Pani zapowiedziała że będzie u nas podobnie .

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Różne relacje panowały u nas najlepiej wspominam relacje z moim przedostatnim facetem-którego podniecał bardzo temat poniżania szmaty..

Np.:

Nosiła do naszej sypialni śniadanie dla mojego faceta i dla mnie.

Lubiła  zapach seksu w sypialni po wielogodzinnym jebaniu i patrzeć na swoją Panią zaspokojoną i zalaną przez swojego faceta.

Jego  bardzo podnieciło jak np. jak mu powiedziałam że moja szmata kupiła  pończochy w których pojechałam na spotkanie specjalnie na okazje seksu z nim, tej samej nocy jak pytał się czy mogę zostać jeszcze pół dnia napisałam do szmaty a ona grzecznie odpisała na jego numer, prosząc żeby  Pani wróciła dopiero jak będzie w pełni zaspokojona a ona się wszystkim zajmie w domu.   Jak wracałam od niego lubiłam się wzajemnie masturbować przez telefon.

Zaspakajał się jak  dzwoniliśmy do siebie po seksie a ja wspominałam nasz seks i jego kutasa siedząc przy tym albo na twarzy szmaty albo na rajstopach i spuszczałam spermę na kroczę szmaty.Specjalnie dla nie  później  długu ze mnie nie wychodził bo chciał żeby szmata miała co czyścić i posmakować po nim

Moja szmata aktualnie  ma obowiązek pomagać mi w polowaniach np. wyprosić resztę gości z imprezy gdy przenoszę się do sypialni z moim wybrankiem, albo stać przed łazienką i informować- że jest jest zajęta.

Nosić moje zaspermione i zmoczone majteczki aby mi przypominać leżąc koło mnie o zapachu mojego faceta-też ogiera informuje zawsze o tym fakcie że dałam np. potargane i zalane pończochy szmacie-lubię jak wygląda jak zużyta dziwka :P.

Uwielbiam poniżać takie szmaty ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Odniosę się jako Ogier do każdego punktu. 

1. Rogacz zlizuje z cipki spermę Ogiera.

Nie ma problemu.

2. Ogier spuszcza się na twarz rogacza.

Tylko gdy rogacz jest pod Panią, np. na 69. Nie kręci mnie finisz bez udziału kobiety.

3. Rogacz robi loda Ogierowi.

Nie kręci mnie to.

4. Ogier rżnie rogacza w usta.

Nie kręci mnie to.

5. Rogacz przy pomocy ust przygotowuje sflaczałego penisa Ogiera do następnego stosunku.

Tak samo jak robienie loda, nie kręci mnie. Ale nie mam nic przeciwko, jeśli Rogacz zrobi to ręką.

6. Po zakończonym stosunku rogacz czyści ustami penisa Ogiera.

Nie kręci mnie to, nie lubię zestawu - penis w ustach faceta. Ale chusteczką nawilżaną mógłby to robić.

7. Ogier rżnie Hotkę po czym wyciąga penisa i spuszcza się na penisa i jądra rogacza. Rogacz po tym ubiera majtki i idzie umyć samochód Ogiera.

To mnie kręci, najlepiej podczas podwójnej penetracji, kiedy sprzęty się dodatkowo o siebie ocierają. Albo Hotka robi nam podwójnego lodzika i na koniec doprowadza mnie do organizmu picierając moim penisem o sprzęt Rogacza, tak że kończę prosto na niego. Ale bez tych majtek i mycia samochodu.

8. Ogier spuszcza się Hotce do ust. Hotka całuje rogacza i przekazuje mu ładunek.

Nie ma problemu.

9. Gdy Hotka wyjeżdża w delegację to rogacz ma obowiązek udać się do Ogiera i zrobić mu loda. Ogier w tym czasie rozmawia z Hotką przez skype, lub ogląda zdjęcia/filmy z Hotką w roli głównej.

Zdecydowanie mnie to nie kręci. 10. Ogier dysponuje kluczykiem do pasa cnoty rogacza.

Obojętne dla mnie.

11. Ogier ma prawo do tyłka rogacza.

Nie kręci mnie to.

12. Ogier rżnie Hotkę w tyłek. Spuszcza się, wyciaga penisa i podstawia do czyszczenia.

Ok, ale nie ustami.

13. Gdy ogier ma ochotę wyjść na przykład do łazienki a nie chce iść sam to prowadzi rogacza na smyczy przyczepionej do genitaliów.

Nie kręci mnie to.

14. W skrajnycm przypadku (nie dla mnie) gdy Ogierowi nie chce się wstawać z łoża małżeńskiego (aby pójść oddać mocz), to woła rogacza...

Zdecydowanie mnie to nie kręci. 

Od siebie dodałbym to:

Rogacz asystuje przy seksie Hotki z Ogierem. Rozchyla jej pośladki, wprowadza penisa Ogiera do dziurek, celuje nim, gdy wypadnie. Zakłada prezerwatywę. W trakcie dodatkowo pieści jej dziurki w trakcie seksu, liże je i masuje. 

Po którymś razie, gdy Ogierowi już trudniej dojść, dokłada swojego penisa do bzykanej dziurki żeby Ogierowi było bardziej ciasno i bzykając dodatkowo masuje jego sprzęt swoim. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

:) Wszystko miłe widziane! Zapewne do realizacji z kilkoma ogierami

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...