Skocz do zawartości
Mr.K

Remisu nie będzie

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko po co czekać do zakończenia meczu??

Na wszystko, co dobre czeka się z przyjemnością ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo nie w moim klimacie....

Wybacz, Arrio. Postaram się dopieścić Cię osobiście w następnej galerii ;):wino:

Piękne, ale zniewolony mężczyzna, wygląda równie apetycznie

Zgadzam się. To równie ciekawa wizja, choć trudniejsza w eleganckiej realizacji.

Lilith: No, no, no, nie miałabym nic przeciwko...

Cóż, przyjrzyjmy się terminarzowi kolejnych rozgrywek :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, przywiązać ją i zaprosić kogoś aby robił za widza...

Dla wielu kobiet byłoby to już bardzo dużo, albo za dużo.

Zatem kwestia wcześniejszych ustaleń, bo może się skończyć źle...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wybacz, Arrio. Postaram się dopieścić Cię osobiście w następnej galerii

Trzymam za słowo ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- Ale gdzie ty idziesz? Nie zostawiaj mnie tak..

- Spokojnie. Powiedziałem chłopakom żeby zaszli do sypialni po meczu. Jaki by wynik nie był, Ty będziesz dzisiaj ich pewną wygraną. Pa.

attachicon.gifwu_00.jpg attachicon.gifwu_05.jpg attachicon.gifwu_01.jpg attachicon.gifwu_02.jpg attachicon.gifwu_02b.jpg attachicon.gifwu_02c.jpg attachicon.gifwu_03.jpg attachicon.gifwu_04.jpg attachicon.gifwu_06.jpg attachicon.gifwu_07.jpg attachicon.gifwu_08.jpg attachicon.gifwu_09.jpg attachicon.gifwu_11.jpg attachicon.gifwu_10.jpg

jak dla mnie rewelacja! od niedawna zacząłem interesować się tą tematyką i muszę przyznać, że te zdjęcia wyglądają baardzo kusząco ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

tą tematyką

Czyli jaką?  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze to dopiero mecze grupowe są, a co będzie 10 lipca jak będzie finał.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jaką?

Kwestie taktyczne dotyczące odpowiedniego ustawienia. Trzeba się ustawić w taki sposób żeby przeciwnik miał związane nogi :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...