Skocz do zawartości
nietypowy30

Jaka pupa?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie.

Chętnie poznam preferencje facetów (i kobiet bi także) na temat kształtu pupy.

Ja nie lubię płaskiej ;) Najlepiej jak jest dość duża i z zaokrąglonymi pośladeczkami ;)

Mniam.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba jak większość nas. Faceci lubią duże pupki, okrąglutkie, kształtne. Do nich dopasowane fajne wcięcie w talii i smukłe nogi z malutką przestrzenią miedzy nimi. Takie też mi się podobają jeśli już mam pisać pupie idealnej.

Dodam, że każda pupka jest inna i każda może urzekać, więc nie kieruję się zasadą "idealnej pupy"

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się mogę jedynie o męskiej pupie wypowiedzieć, jeśli Wać pozwoli?

Lubię twarde, takie jak Jurysty - moje przeciwieństwo - totalna skała! To jest przecież niemożliwe! (A jednak on taką ma ;))

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie zawsze zastanawia co podnieca kobiety w męskich tyłkach? Jakie myśli im wtedy się kojarzą?

Bo jeśli chodzi o kobiece tyłeczki to wiadomo. Natura tak nas skonstruowała, że przyciągają nas duże udźce mogące urodzić dzieci i duże cyce mogące je potem wykarmić...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest wyjaśnienie, kiedyś wyczytałem to w jakimś fajnym antropologicznym artykule, jest kilka cech fizjonomicznych potencjalnego zdrowego samca i jest kilka wskaźników świadczących o jego zdolnościach

- jędrne pośladki świadczą u mężczyzny o zdolności do wykonywania głębokich ruchów kopulacyjnych ( większe szanse na zapłodnienie)

- nadbudowa nad oczami i wyraziste brwi, w połączeniu z silnymi ramionami, barkami, rozbudowaną rzuchwą o sile fizycznej, predyspozycji do wyrgywania pojedynków itp

- dobrze zbudowane kształtne nogi- gen do dobrego zapierdalania za zwierzyną i polowań;)

jest tego sporo [podobnie u kobiet- ciekawostką jest to, że u kobiet generalnie nie pociągają nas same piersi a rowek między nimi, rowek podświadomie nakazuje nam w niego wejść;) docelowo chodzi o pupę, sporo jest takich ciekawostek.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No dokładnie, jak widzę pośladki Jurysty to wyobrażam sobie jak się poruszają jak we mnie wchodzi, jak napinaja się mięśnie itd. I to mnie kręci.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja uwielbiam małe tyłki,oczywiście nie płaskie,bo wypukłość jak najbardziej wskazana :-> .

A także o kształcie małej gruszki,trzęsące się pośladki jak galaretka po każdym pchnięciu ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja lubię łapać kobietę za pośladki jak ją przytulam i ją całuję, a najbardziej mi odpowiadają takie, które w sam raz pasują do dłoni ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Faceci lubią jak jest za co złapać - czyli powinna być okrągła i dosyć duża - a nie jak u telewizyjnych "modelek" :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...