Skocz do zawartości
Vidia

odnaleźć zagubioną siebie....

Rekomendowane odpowiedzi

Najprościej tymi słowami mogłabym nazwać właśnie moje oczekiwania.... Wchodząc do tej grupy forumowiczów towarzyszyła ni głównie ciekawość. Ciekawość Was.... Przy okazji zaczęłam odkrywać elementy mojej natury, o których czy to zapomniałam czy nie wiedziałam o ich istnieniu lub nie chciałam dopuścić ich do głosu karząc trochę siebie w ten sposób....

Cieszę się że już odnalazłam tutaj kilka osób które towarzyszą mi w tym procesie. Jednocześnie jestem pewna, że wasz potencjał jest jeszcze większy i wciąż mogę tutaj eksplorować z ciekawością i oczarowaniem.

Dziękuję Wam.

• Lubię 15

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W każdym człowieku czają się demony w większości są one nieszkodliwe dla nas i otoczenia ale nam się wydaje że są złe i blokujemy je co na dłuższą metę przynosi nam frustracje i rozczarowania myślę że na tym forum wiele osób nauczyło się jak w kontrolowany sposób uwalniać swoje demony nie robiąc przy okazji ani sobie ani nikomu innemu krzywdy pozdrawiam SET

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz SET wlasnie postanowiłam nie nazywać tego demonami... Bo przynosi mi tyle radości to co dzieje sie ostatnio w mojej glowie i poza nią że nie mogę wyjść z podziwu. Zgodzę się z Tobą w jednym - nie róbmy krzywdy sobie i innym.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Za słowami Tercjusza, "Homo sum humani nihil a me alienum puto”

Zgodzę się z Tobą w jednym - nie róbmy krzywdy sobie i innym.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Więc zamieńmy demony na wesołe psotne chochliki 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

zaczęłam odkrywać elementy mojej natury, o których czy to zapomniałam czy nie wiedziałam o ich istnieniu lub nie chciałam dopuścić ich do głosu karząc trochę siebie w ten sposób....

Zdecydowanie tak. Nie dopuszczanie do głosu swojej prawdziwej natury, czy to ogólnej czy w postaci pomniejszych pragnień, jest zdecydowanie karą jedynie dla samego siebie. Dla mnie osobiście było wręcz tykającą bombą, którą musiałem jakiś czas temu zdetonować z hukiem i spojrzeć swoim potrzebom prosto w twarz. Również z pomocą pewnych miłych osób z tego szacownego forum.

Dziękuję Wam.

Powiedziałbym, że cała przyjemność po naszej stronie ale nie byłaby to do końca prawda, prawda? :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Vidia a które to uwolnione chochliki sprawiły ci największą przyjemność? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawi nas co tam przed sobą i światem skrywałaś ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Vidia a które to uwolnione chochliki sprawiły ci największą przyjemność?

Set zacznę od tego, że kłopoty z mężczyznami dotychczas nazywane przeze mnie "brakiem szczęścia w miłości" tu zmieniły się w niedopasowanie do moich potrzeb. Mój ogromny temperament który niestety rozwalał większość mych relacji bo ja chciałam wciąż, zawsze i o każdej porze, a kochanków to przerastało.... Również moje skłonności do flirtów z dużą ilością mężczyzn czy to mężczyzn zajętych stały się po prostu wytłumaczalne;)

Ale otworzenie się na głośne rozprawianie o zaspokajaniu fantazji własnych oraz innych stalo się dla mnie czymś co bardzo lubię.

PS. Dzis w pracy (w urzędzie;) ) rzucilam hasło dot. Uległości w związkach i byciu podnóżkiem dla kochanka a skończyło się na oglądaniu męskich pasow cnoty. :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O czym to ludzie pracy nie gadają byle nie pracować ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...