Skocz do zawartości
Szymonides

Wakacje we Wloszech

Rekomendowane odpowiedzi

Wszedłem do pokoju.

M była już pod prysznicem. Włączyłem telewizor, na dziwnym, włoskim kanale muzycznym leciały wakacyjne hity. Choć klima działa na maxa to nadal było mi borach po tym co zobaczyłem.

Usyszlaem ze M zakręciła wodę i myje zęby elektryczną szczoteczką. Postanowiłem wejść do łazienki i zobaczyc jak moja sexi żona wyglada po kąpieli :) lubię patrzeć jak wyciera swoje ciało.

Nie zamknęła drzwi, wiec zaskoczyłem ją gdy stała przed lustrem. Szczoteczka nie była jednak w ustach, a ręcznik zamiast na biodrach leżał na podłodze. Stała w lekkim rozkroku. Czołem dotykała lustra. Jej telefon leżał na umywalce, a na ekranie włączony był redtube. Laska - Whitney Westgate pokazywała jak lubi anal w popularnej serii Tushy.

Wzdrygnęła się gdy wszedłem, ale szybkim krokiem podszedłem do niej, ręką złapałem szczoteczkę i jeszcze mocniej przycisnąłem do jej cipki. To tam zamiast w ustach trzymała rękojeść, którą wibracjami pobudzała jej cipke.

Trzymałem ją od tylu i zażaleń szeptać jej do ucha.

Podoba C się ten film?

Bardzo - odparła.

Chcesz tak jak ona dac się zerżnąć w tyłek?

Wiesz ze tak- wyjęczała.

Chcesz dac tym Włochom z dołu.

Nie wiem- jęczała gdy przyszła Pierwsza fala orgazmu.

Chcesz ich poczuć?

Tak, kurwa tak. Chce poczuć ich chuje. Krzyczała dochodząc.

To dobrze się składa suko. Powiedziałem gryząc jej ucho i Wyłączając szczoteczkę.

„Come in” - napisałem w smsie. Gdy suczka poszła do łóżka.

Chodź do mnie- zawołała mnie z pokoju.

Już idę-odpowiedziałem włączając aparat Włochów na tryb nagrywania.

Podszedłem do niej i postawiłem aparat na biurku.

Suczka leżała na ręczniku. Znowu bawiła się cipką. Mokre włosy ociekały na pościel.

Gdy lizałem jej cipe, dwóch Włochów weszło do pokoju. Gdy zobaczyli co się dzieje ściągnęli swoje koszulki....

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...