Skocz do zawartości
pawel1969

kino a cuckold

Rekomendowane odpowiedzi

Odbiegłem tym filmem trochę od tematyki, bo to tak na krawędzi wątku. Wiem że to nie cuckold, ale fakt, że to chłopak namawia dziewczynę, żeby poszła z innym za działkę zrobił na mnie wtedy piorunujące wrażenie. NIe byłem jeszcze wtedy na forum i nie znałem wogóle tematu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Klasyka gatunku - "Przełamując fale", cuckold w pełnym, acz w trochę skrzywionym wydaniu. Film ciężki, typowy dla Triera, acz zdecydowanie za długi. Moim zdaniem mroczny i przygnębiający.

Cholera no, nie ma radosnych filmów o cuckoldzie?!

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Był już taki temat, ale poszukam w wolnej chwili.

"Gorzkie gody".

"Przełamując fale".

Tak na szybko.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona: kurczątko tak dawno temu oglądałam "Przełamując fale" i wtedy głupia nie wiedziałam czemu mi się spodobał.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Klasyka gatunku - "Przełamując fale", cuckold w pełnym, acz w trochę skrzywionym wydaniu. Film ciężki, typowy dla Triera, acz zdecydowanie za długi. Moim zdaniem mroczny i przygnębiający.

Cholera no, nie ma radosnych filmów o cuckoldzie?!

Widziałem. No ale tam mamy ten wątek że on miał wypadek, ona zmyślała historyjki. Smutny bardzo film. Smutny ale dobry film. No i Tilda Svenson (nie wiem czy dobrze piszę jej imię i nazwisko) i ta jej TWARZ. Uwielbiam ją, zwłaszcza w Constantine, i w opowieści z Narnii. Jest stworzona do ról "złych kobiet" ale w "Przełamując fale" czy też w "Musimy porozmawiać o Kevinie" (widziałaś?) udowadnia że tak naprawdę wszystko potrafi zagrać.
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W ekranizacji trylogii Milenium (wersja szwedzka), partnerka głównego bohatera jest w związku cuckold. W wersji książkowej są pikantniejsze opisy

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wątek. Nie znam filmów z motywami klasycznego cuckold ale w odskoczni dla ciężkich filmów, polecam czeską komedię obyczajową "Święta czwórca". W zasadzie to bardziej klimaty swing ale dobre kino. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...