Skocz do zawartości
eremita

na poczatek cuckold inaczej

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć kochani ma takie oto przemyślenia :

Czytając wątki na forum historie prawdziwe i fantazje nie natrafiłem na taki pomysł (być może źle szukałem).

Jest małżeństwo lub para, która ma fantazje o spełnieniu w cuckold jednak mają obawy przed tym pierwszym razem w trójkę . Spotykają się z panem który zachowuje się jak rogacz, a małżonek/partner jak bull. Czyli taki trochę pokręcony odwrócony cuckold. Pan rozbiera hotkę , całuje , pieści , możą kocha się z zona w obecnosci „asysty”. Po spełnieniu Pan czyści hotkę.

W takim scenariuszu pan który dołączą to może być niespieniony rogacz gdzie jedo żona nie chce zrealizować fantazji męża.

Mam pytanie czy taka forma cuckoldu was kręci , czy znalazły by się chętne pary oraz krypto rogacze do takiego układu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli: 

Małżeństwo bawi się ze sobą w obecności podglądacza-rogacza-nierogacza:D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo fajna zabawa.. Np. rogacz zaprasza kolegę, innego rogacza ,na pokaz seksu swojej Hot z kochankiem.

Kurczę.. wpadłem w samozachwyt jak sobie to wyobraziłem.. dlatego nadają nazwę (przywilej odkrywcy :-> )     ...cuckold+

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...