Skocz do zawartości
Nazar

Pani i jej psy.

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie ta historia jest czysto fikcyjna ,Kiedys poprosila mnie jedna Domina o napisanie dla niej jakiegos opowiadania ktore chciala wstawic na swoj profil.Sugerowalem sie tylko zdjeciami ktore miala na profilu z jej zabaw z dwojka swych niewolnikow.
Ale sami poczytajcie jak to wygladalo..
Ps z góry przepraszam za błedy,jezyk polski nigdy nie był moja dobra strona :)

Zadzwonilem do drzwi ze juz jestem,czekanie i mysli,ktore mi biegaly po mojej glowie co sie bedzie dzialo wielka niewiadoma..Jak mam sie zachowac czy to bedzie tak ze na dzien dobry bede musial znac swoje miejsce w szeregu,czy jakas normalna gadka moze kawka itp.Drzwi sie otworzyly,a w nich widze pana ubranego jedynie w obroze i wiszaca smycz reszta to nagie postawne owlosione cialo.Przywitalem sie i uslyszalem czeka na ciebie Pani ale nie jest w dobrym humorze,i drzwi sie zamknely.W powietrzu unosil sie zapach jakiegos kadzidla i wosku lecz takze rozpalonych rozkosza cial,zapach pozadania i tajemnicy .Widze ja siedzi odwrocona i slysze jej glos,ktory mnie przeszyl moje cialo i zmysly,. 

-Piesku kto to byl? 
-to twoj nowy sluga przyszedl. 
Odwrocila sie do mnie skinela dlonia bym ukleknal przed nia,co momentalnie podzialalo podniecajaco na mnie nie wiadomo kiedy bylem na kolanach.-Rozbieraj sie do naga uslyszalem co zrobilem natychmiast z przyjemnoscia.-No dobrze teraz mozesz sie przywitac widze jak sciaga buta i daje mi swoja cudowna nozke do pocalowania pozniej druga .-Na co czekasz uslyszalem jak mowi do swojego drugiego pieska przynies mu obroze i mu zaloz .Pospiesznie moj kolega niedoli wykonal Pani polecenie,i za chwile na szyj wisiala mi skorzana obroza.Nasza piekna Pani wstala i kazala nam przed soba ukleknac zapalajac papierosa i nalewajac sobie lampke wina obeszla mnie dookola wziela moje twarz w swoje dlonie ubrane w atlasowe czarne rekawiczki dmuchajac mi w twarz dymem z papierosow powiedziala mysle ze sie nadajesz na lizanie moich stop i moich wiecznie goracych i spragnionych jezyka wszystkich dziurek.Ucieszylem sie w duchu i powiedzialem dziekuje Pani.Po czym otrzymalem siarczysty policzek -psy glosu nie maja zapamietaj to sobie gnoju.Tu ja mowie .Znow usiadla swoim boskim tylkiem gdzie sobie w duchu pomyslalem moze da mi go polizac a pozniej zerznac (takie to mysli maja niesforne i nie wytresowane jeszcze niewolnicy)na swym fotelu.No chodzcie kundle i kazdy ma po jednej nodze mojej do wylizania lacznie z butami kazdy skrawek mojego ciala.Rzucislismy sie szybko namietnie na to co nam Pani ofiaruje i lizemy zachlannie idac ustami ku gorze.Widze jak moj kolega wzial swojego czlonka w reke i go zaczyna tarmosic wiec tez wzialem swojego malego do reki i go zaczalem tarmosic.Z Pani ust zaczale sie wydobywac coraz to przeciagle mruczenieeeee.Gdy jej oczy zwrocily sie w nasza strone wstala nagle i krzyknela -Kto wam kurwy pozwolil sie zadowalac,popatrzylismy po sobie nie wiedzac co moze nas spotkac milczelismy jak grob.Lezec psy rozkazala nam.polozylismy sie natychmiast .Usiadla swoja pupa na jego twarz i kazala mu lizac swoja dupcie ,i powoli zaczela go ujezdzac jak kutasa.A ty wstan i pokaz sie bawisz swoim kutasem przede mna.Wstalem przed jej piekna buzia zaczalem sie onanizowac,daj ci pomoge biorac go do reki,-a ty kurwo liz mi dalej moja spragiona waszych jezykow dupcie bo na tyle cie stac.Poruszyla mocno kilka razy moim czlonkiem dlonia, kazala sie odwrocic,pokaz mi swoja dupcie powiedziala stanowczo odwrocilem sie.Mhmhmm mruknela fajny masz tylek klepnela mnie i ugryzla mnie w posladek az zawylem z bolu.-Ma boleć po czym odwrocila mnie do siebie i wziela mi penisa do ust zaczela go ssac coraz to mocniej wbijajac mi swojego palca w moja pupe az zawylem z bolu .Czula ze za moment moge dojsc.Wstala i powiedziala to Pani ma miec dobrze a nie niewolnicy.Zobaczyla ze niewolnik ktory do tej pory jest podniecon do granic wytrzymalosci ,zeszla z jego twarzy i nabila sie na jego koguta na jezdzca.Mi zas kazala usiasc na jego brzuchu majac mnie przed soba chwycila mnie za posladki i przycisnela do siebie, moj sterczacy kutas dotykal jej lona i zgodnie z rytmem tworzylismy pewno calosc.Zaczale mnie calowac wbila mi swoj jezyk w moje usta gleboko,swym pocalunkiem mnie calkowicie zniewolila czulem sie przy niej jak zabawka.I gdy myslalem ze tak slodko bedzie nastapilo otrzezwienie. 
-Nie wyobrazaj sobie kurwo za duzo -szybko biegiem lizac mi kakaowe oczko. 
Od razu rzucilem sie na to spelniajac swoje marzenie lizac dojrzala dorodna apetyczna pupcie.To tylko  wzmoglo moje podniecenie jeszcze bardziej zaczalem ja wachac i wpychac jezyk jak najglebiej sie da.Ona tymczasem opadla na swojego niewolnika i zaczela go rowniez namietnie calowac co mnie.Widzialem jak ujezdzala go coraz to szybciej a jego nabrzmiale jaja sugerowaly ze w kazdej chwili moze eksplodowac.Jej nasliniona dziurka w pupie az sama sie prosila by w nia wbic swojego kutasa,przeszla mi taka mysl by zapakowac w jej oczko mego koguta.Lecz czy pozwoli nie wiem? 
Ale ten moment przelamal moje lody,gdy jego kutas wyszedl z ujezdzanej przez niego cipeczki na chwile gdy ja jej lizalem dupcie i mialem go przed soba,wzialem go do reki i sokami z jej wnetrza i jego pierwszymi sokami posmarowalem jej kakaowe oczko wlozylem jego koguta w jej cipke i powoli wbilem sie w jej rozkoszna druga dziurke powoli .Westchnela i opadla na swego prawowitego pieska.Uslyszalem jej juz w pelni spelniony glos -Teraz moje psie kutasy ruchajcie moje glodne zachlanne dziurki mocno .Rytmicznie obaj sie poruszalismy w jej wnetrzu i na orgazm naszej Pani nie trzeba bylo dlugo czekac coraz szybsze jekniecia oh tak mocniej o takkkkk byla cala mokra i opadla a w tym samym czasie doszlismy i my zalewajac jej dwie dziurki galonami swoich sokow.Lezelismy na sobie a nasze czlonki byly nadal w Pania wbite ,oddychala gleboko.Myslalem ze to wszystko,ale nie Pani miala dla nas niespodzianke. 
-Wyjdz psie z mojej dupy szybko,powiedziala do mnie,poloz sie obok niego. 
Polozylem sie, po czym ona stoiac nad moja twarza po chwili opadajac liz moje obolale dziurki,zaczalem lizac i czulem splywajace moje,jej i jego soki do mych ust.Ale po chwili nastapila zmiana .Teraz powiedziala normalnie 
-musze byc sprawiedliwa kazdy z was zasluzyl na moje i wasze soki, jej prawowity niewolnik juz mogl do konca wylizac nasze wspolne soki...Uwielbiam was moje pieski mowiac na koniec .Wasza Pani jeszcze ma dla was jeszcze wiecej atrakcji... 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...