Skocz do zawartości
pawel1969

Czynności intymne.

Rekomendowane odpowiedzi

A czego jeszcze nie wiesz, Lecterku, hę? ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A czego jeszcze nie wiesz, Lecterku, hę? ;)

Po głębszym namyśle stwierdzam, że skoro do dnia dzisiejszego nigdy nie zgłębiałem tematu w tej kwestii to znaczy, że chyba ta zabawa nie jest dla mnie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niewykluczone.

Chociaż... kiedyś też nie wyobrażałam sobie różnych rzeczy w swoim wykonaniu. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem ciekaw jak cię do tego namówił jako młodą dziewczynę. Czy tak po prostu rzucił, weź mnie obsikaj, a ty że spoko? Czy też walczył dwa dni z rumieńcami na twojej twarzy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To był impuls, a ja bardzo zakochana i też ciekawa. Nie musiał długo namawiać. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Że tak z ciekawości spytam: o co właściwie chodzi z tym pissem?? Poważnie pytam bo nigdy nie próbowałem.

Mi w tego typu zabawach nie chodzi o uległość czy dominację. Bardziej chodzi o przełamywanie granic, o doświadczenie czegoś co dla większości jest tabu.

Uczucie fajne i polecam wszystkim :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardziej chodzi o przełamywanie granic, o doświadczenie czegoś co dla większości jest tabu.

Tak, masz rację, przełamywanie się w seksie w ogóle jest przyjemnym uczuciem. I piss jest zazwyczaj takim tabu.

Uczucie fajne i polecam wszystkim :)

To ciepło na piersiach, noooo fajne. :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Również potwierdzam, że przełamywanie granic jest przyjemnym i ciekawym uczuciem, ale nie dla każdego każdych granic, a dla mnie zdecydowania ta granica nie wymaga przekraczania ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Lato. Wakacje. Idziemy z żoną na morską plażę przez las i wydmy. Jesteśmy w strojach kąpielowych. Ogólnie jest pusto ale z naprzeciwka zbliża się do  nas starszy mężczyzna. Gdy się mijamy zaczepia nas i pyta czy mógłby zrobić siusiu na moją żonę za pieniądze. Ona się zgadza. Prosi żebym poszedł sam na plażę, a ona dołączy i mnie znajdzie. Ja idę prosto a ona z nim w bok w las.

Kończę rozkładać koc i się kładę. Po chwili ona kładzie się obok mnie. Ma mokre włosy, mokry stanik i majtki, a żółte smugi powoli gęstnieją i wysychają na słońcu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...