Skocz do zawartości
pawel1969

Czynności intymne.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy jestem jeszcze normalny, ale często fantazjuję, że moja żona pozwala oglądac się innym mężczyznom podczas takich czynności jak robienie siusiu.

Na przykład jedziemy w trójkę samochodem z naszym przyjacielem. Jej się chce, więc zatrzymuję się w leśnej drodze. Ona nie idzie dalej w krzaki, lecz kuca tuż przy samochodzie. Lato, otwarte szyby więc słyszymy i widzimy wszystko. Potem prosi przyjaciela, żeby podał jej chusteczki z tylnej szyby i wyciera przy nim cipkę. Pewnie w rzeczywistości kolega jako dźentelmen odwróciłby wzrok. Ale w mojej fantazji nie jest dźentelmenem.

Zresztą w innej mojej fantazkji kolega jest wtajemniczony w nasz fetysz i chętnie się zgadza popatrzeć, a żona wprost go o to prosi: "Chce mi się siusiu. Chcesz popatrzeć?"

W kolejnej fantazji, która nie mniej mnie kręci, to jak żona, która jest po porodzie doi cycuszki przy naszym przyjacielu.

Czy ma ktoś jeszcze takie myśli w głowie?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mój man takich fantazji nie ma. Za to kochanek... :redevil:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiałaś się nad spełnieniem fantazji kochanka? A może już są spełnione?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już dawno. :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ale często fantazjuję, że moja żona pozwala oglądac się innym mężczyznom podczas takich czynności jak robienie siusiu.

Ja sam patrzę ifantazjuję o tym jak oblewa nas obu ha ha!
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chciałabyś nam opisać jak to było Zouza?

delikatnie dołączam się do prośby :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To pytanie kieruję do Pań. Czy zdarza wam się fantazjować, że kochanek siusia na was przed albo po? Na ubranie a może nawet do buzi?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sam nie wiem czemu ale kręci mnie bardzo laktacja u kobiety. Fantazjuję czacem o tym łącząc fantazję z cuckold. Na przykład, że moja

pani jest po porodzie. Wychodzimy z dzieckiem do parku. Piersi pełne na full. Ja się chowam w krzakach, a ona prosi nieznajomego mężczyznę o pomoc w ściągnięciu pokarmu z piresi. Niby że zapomniała laktatora, a dziecko nie chce jeść. Twierdzi, że ma nabrzmiałe

piersi i bardzo ją bolą. W mojej fantazji nieznajomy oczywiście się zgadza. Wtedy ona odpina górne guziczki bluzki i wyjmuje ze stanika

dużą pełną mleka pierś z wielkim sutkiem. Tłumaczy mężczyźnie jak ma uciskać, żeby leciało. Z cyca tryska mleko a ja w krzakach walę konia.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...