Skocz do zawartości
Michał.

Jak zostać Bullem?

Rekomendowane odpowiedzi

Pańcio: ale z czego tu się śmiać? Są kobiety które tak lubią. Takie teksty podczas sexu nie są niczym dziwnym ;)

Mam to w sypialni, więc wiem :D

Uśmiałem się z dosadności stwierdzenia, to był raczej życzliwy uśmiech ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wracam
------
Ogień

------

Pozdrawiam serdecznie temat przez który był powodem mojej tęsknoty!
Noc się dłuży

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przejrzałem, choć nie przeczytałem od deski do deski wszystkiego. Ale na postawione pytanie odpowiedź jest prosta. Prosta jak samo życie: żyj i daj żyć innym. Przekładając to na bycie bullem mogę napisać:

Ruchaj i daj ruchać innym!  :D 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Posłuchaj mnie uważnie, jutro o 19:45 masz samolot do Meksyku. Bilet wyśle Ci zaraz na pw. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka, otwórz ją tajnym hasłem:

"hajduszoboszlo". W niej znajdziesz nowy dowód osobisty, 3000 pesos i kluczyki do mieszkania naprzeciwko. Od dziś nazywasz się Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumunii. Pracujesz w zakładzie fryzjerskim 2 km od lotniska. Powodzenia, zapomnij o swoim poprzednim życiu i pod żadnym pozorem się nie wychylaj, zerwij wszystkie kontakty, nawet z obsługą klienta z polsatu. Od teraz będziesz bullem. ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...