Skocz do zawartości
Michał.

Jak zostać Bullem?

Rekomendowane odpowiedzi

Czym jest "publiczne podlizywanie się"?

YoLandi to super żona... tak tylko mowię jakby coś. Broń boże nie jako ilustracja do publicznego podlizywania się.

Bull=dobry ogier taki co potrafi kobietę wbić w łożko zmęczyć ją do granic przyjemności   Reasumując dobrze dobrze rżnać i mieć testosteron wysokim poziomie

Interesująca definicja, muszę przyznać. 

Jak Cuckold, jak Hotka chce to w 50/60% szuka Kutasa, nie liczy się co tam w nim siedzi...Zadbany i dyspozycyjny oraz ma dobrze rżnać, owszem są przypadki Hotek Szukających czegoś więcej ale jak dla mnie to mniejszość

To z kolei interesująca statystyka. 

Cieszy mnie Twoja pasja badacza, która temu naszemu rozbrykanemu i chaotycznemu cuckoldowi pozwala nadać bardziej ustrukturyzowane ramy. Zapewne masz to podparte szeroko zakrojonymi badaniami:)

Ja zdanie mam całkowicie odmienne, choć podparte w zasadzie tylko intuicją (bo gdzie mi tam do Twojego doświadczenia), ale tu chyba zbliżyłeś się nieco do prawdy:

Dobra dobra, zaraz wyjdzie że wszystkie szukają faceta z tym czymś a sprzęt schodzi na dalszy plan i możliwości...

Było to już chyba poruszane w temacie o fajfusach, ale uważam, że sprowadzenie się do kawałka mięsa, jest lekko chyba uwłaczające dla obu stron.

Zastanawiam się też, jak rozumieć pytanie autora tematu (sam chyba stracił zainteresowanie, więc pewnie się tego nie dowiemy) - czy pod pojęcim bull rozumie on naszą forumową definicję i w związku z tym zastanawia się, jak to jest wejść na ten wysoki poziom związku, gdzie doświadczenia zabawy z kimś innym są udziałem obu stron; czy jednak bull równa się dla niego kochanek, więc zadaje po prostu pytanie, jak by się tu dobrać do jakiejś mężatki.

Odpowiedzi w obu przypadkach byłyby zgoła inne, a w tym pierwszym sprawa jest nieporównanie bardziej zagmatwana i trudniejsza pod każdym względem.

Zostanie kochankiem, jest jak wiadomo bajecznie proste - w końcu wystarczy :

dobrze rżnać i mieć testosteron wysokim poziomie

Myślę, że możemy zgłosić naszemu dobrodziejowi Adminowi, aby przy profilu Kochanka dodawane było pole (obowiązkowe) na wynik badania poziomu testosteronu - jestem pewien, że pomogło by to niejednej Hot Wife uniknąć wielu nieprzyjemnych rozczarowań.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

YoLandi to super żona... tak tylko mowię jakby coś. Broń boże nie jako ilustracja do publicznego podlizywania się.

Interesująca definicja, muszę przyznać. 

To z kolei interesująca statystyka. 

Cieszy mnie Twoja pasja badacza, która temu naszemu rozbrykanemu i chaotycznemu cuckoldowi pozwala nadać bardziej ustrukturyzowane ramy. Zapewne masz to podparte szeroko zakrojonymi badaniami:)

Ja zdanie mam całkowicie odmienne, choć podparte w zasadzie tylko intuicją (bo gdzie mi tam do Twojego doświadczenia), ale tu chyba zbliżyłeś się nieco do prawdy:

Było to już chyba poruszane w temacie o fajfusach, ale uważam, że sprowadzenie się do kawałka mięsa, jest lekko chyba uwłaczające dla obu stron.

Zastanawiam się też, jak rozumieć pytanie autora tematu (sam chyba stracił zainteresowanie, więc pewnie się tego nie dowiemy) - czy pod pojęcim bull rozumie on naszą forumową definicję i w związku z tym zastanawia się, jak to jest wejść na ten wysoki poziom związku, gdzie doświadczenia zabawy z kimś innym są udziałem obu stron; czy jednak bull równa się dla niego kochanek, więc zadaje po prostu pytanie, jak by się tu dobrać do jakiejś mężatki.

Odpowiedzi w obu przypadkach byłyby zgoła inne, a w tym pierwszym sprawa jest nieporównanie bardziej zagmatwana i trudniejsza pod każdym względem.

Zostanie kochankiem, jest jak wiadomo bajecznie proste - w końcu wystarczy :

Myślę, że możemy zgłosić naszemu dobrodziejowi Adminowi, aby przy profilu Kochanka dodawane było pole (obowiązkowe) na wynik badania poziomu testosteronu - jestem pewien, że pomogło by to niejednej Hot Wife uniknąć wielu nieprzyjemnych rozczarowań.

Ja mam wysoki, ostatnimi czasy badania kompleksowe robiłem – taki mały przegląd techniczny. Pani seksuolog niestety nic nie powiedziała, spotkanie skończyło się na stole.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

badania kompleksowe robiłem

Rozumiem, że w ramach profilaktyki raka prostaty - gratuluję zapobiegliwości. Ze zdrowiem nie ma żartów.

Pani seksuolog niestety nic nie powiedziała

Widocznie Twoje wyniki odebrały jej mowę! Gratuluję ponownie.

spotkanie skończyło się na stole.

Ileż to moich spotkań skończyło się na stole... raz nawet głową w sałatce śledziowej. Nie raz i pod stołem. Nie przejmuj się więc, nie Tobie jednemu zdarza się przeholować z alkoholem.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam wysoki, ostatnimi czasy badania kompleksowe robiłem – taki mały przegląd techniczny. Pani seksuolog niestety nic nie powiedziała, spotkanie skończyło się na stole.

A co na temat cytowania całego długiego postu żeby skomentować krótką wypowiedzią mówi regulamin ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Już idę płakać

Dziękuję za komentarz. W takiej sytuacji każdy by Cię wyrzucił, więc do widzenia i nie wracaj tu.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pieprze regulamin

Faktycznie ma wysoki testosteron, nawet regulamin pieprzy. Wot, maładiec.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na pytanie autora  nie odpowiem bo nie wiem.

Dalsza czesc watku moim zdaniem przypomina wymiane zdan  ktora prawda lepsza: moja,moja czy najmojsza:P

W sumie czy to wazne ktora hotka czego szuka?

Jedna szuka fajnego duzego kutasa z ladnym cialkiem i przyjemna aparycja jak ja,inna szuka czegos innego,czy to takie istotne ?

Mysle ze rozmowa tez jest wazna nawet w trakcie.

Najbardziej w trakcie lubie taka:

"-pierdol mnie ooooo taaaaak,mocniej mocniej mocniej!!!!!!!,

-dobrze ci suko?

-o taaaakkkkkkkkkkkkkkkk!!! itd itp :D

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"-pierdol mnie ooooo taaaaak,mocniej mocniej mocniej!!!!!!!,

-dobrze ci suko?

-o taaaakkkkkkkkkkkkkkkk!!! itd itp :D

To dobre.

Się uśmiałem :D

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To dobre.

Się uśmiałem :D

Pańcio: ale z czego tu się śmiać? Są kobiety które tak lubią. Takie teksty podczas sexu nie są niczym dziwnym ;)
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...