Skocz do zawartości
Michał.

Jak zostać Bullem?

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Chciałbym zacząć swoją przygodę. Nie wiem co napisać, jestem zupełnie początkujący :/ Pomoże mi ktoś?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytaj. Duzo czytaj. Tu naprawde odpowiedzi wiele na twoje pytania znalezc mozesz. Witaj:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Proste jak konstrukcja cepa.

Znajdujesz sobie dupeczkę która będzie pukać się z innymi, a Ty w międzyczasie będziesz pukać inne.

Wtedy stajesz się bullem, jak więc widzisz banalnie proste.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek dojrzalyimpot

musisz napisać podanie , 4 zdj ......opłata za przygotowanie wniosku (wnosisz u Sema ) jakies 500 zł ...

nie zapomnij napisać uzasadnienia , życiorys , podaj ilość puknietych do tej pory mężatek ....wraz z adresami , telefonami itp w celu weryfikacji

następnie czekasz.......czekacz ......czekasz , w ciągu myśle że max 4 lat powinieneś dostać wykrętną odpowiedz.

i jak sam widzisz , nie jest łatwo zostać Bullem ... to nie takie proste .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i najważniejsze kolego, musisz czuć ogromny wstręt do ..................czerwonego.

Jeżeli nie to pracuj nad tym, bez tego nigdy żaden bull z Ciebie nie będzie:):)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W określonych przypadkach ból jest bez szans ;) przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą :D

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I przed użyciem nie zapomnij wstrzasnąć..:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz przejść test
Spotkać się z Zuzą, doprowadzić ją do Orgazmu aż padną słowa młody jesteś dobry, będą z ciebie ludzie

A tak serio ...Jedni chcą być bullami a są tylko kutasem zabawką do bzykania
Bo idą po odważnej linii szczerości, mało kto na to miano zasługuje jeżeli traktujemy cuckold poważnie, Bull=dobry ogier taki co potrafi kobietę wbić w łożko zmęczyć ją do granic przyjemności

Reasumując dobrze dobrze rżnać i mieć testosteron wysokim poziomie

Oddychajcie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie natomiast fascynuje się, samo "stawanie się" i to, że ktoś chce się stać. To zarazem takie oficjalne i tak zobowiązujące, że taki aspirujący do tego adept sztuki wymaga wtajemniczenia. Teraz tak myślę, że nie uderzą gromy, a na twarzy świeżo upieczonego "bulla" nie pojawi się zawdiacki uśmieszek wtajemniczenia, godzien członka Ligi Sprawiedliwych... Los jednak strzela ślepakami, i świeżo pasowany na "bulla" może nie odczuć jakiejś wyraźnej róznicy. :) Więc tak:

Dobry Losie stwórz przyjęcie, za czym idzie dobre rżnięcie :):P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

hm , czy sam kutas i rzniecie wystarczy ?

ja tam lubie , gdy kutas jest przedluzeniem , a nie istota przewodnia

Powiem ci szczerze że z moich obserwacji wynika że jest 50/50 albo 60/40 ...

Jak Cuckold, jak Hotka chce to w 50/60% szuka Kutasa, nie liczy się co tam w nim siedzi...Zadbany i dyspozycyjny oraz ma dobrze rżnać, owszem są przypadki Hotek Szukających czegoś więcej ale jak dla mnie to mniejszość

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...