Skocz do zawartości
ParaLodz

Dyskoteka fantazja jedna z wielu

Rekomendowane odpowiedzi

Mamy z żoną taką fantazję, że idziemy na dyskotekę ona ubiera się seksownie wchodzimy jednak osobno. Koło mojej małżonki zaczyna kręcić się jakiś facet zagaduje ją zaczynają tańczyć , fajnie się bawią a ja to wszystko obserwuje. Facet tak się spodobał mojej połowie, że wychodzą przed dyskotekę w ustronne miejsce i zaczynają się całować na koniec wymieniają się nr telefonów aby kontynuować znajomość. Mamy nadzieję, że spełni nam się taka fantazja :-)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

my tak chodzimy nawet razem a później ja zostawiam na parkiecie od razu ktoś sie napatoczy a ja z balkoniku obserwuje ich.. dzieje sie...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

super mam nadzieję, że niedługo i ja będę tak obserwował swoją małżonkę :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo mnie coś takiego kręci. Parę razy miałem okazję obserwować moją żonkę na parkiecie z innym, ale była niestety grzeczna.

A mi się marzyło, żeby zniknęła gdzieś na chwilę z partnerem i wróciła do mnie w stanie wskazującym, że majstrował tu i ówdzie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi też się to marzy :)

Mi to znaczy komu? Korzystanie z konta pary, więc nie jest jednoznaczne kto z Was pisze w danym momencie. Proszę podpisywać posty.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moje marzenia sięgają krok dalej.

Żona znika mi  z oczu na dyskotece. Mija jakiś czas i czaczynam się niepokoić. Wychodzę na zewnątrz. Ani śladu. Zauważam na parkingu limuzynę z przyciemnianymi szybami. Przed nią dwóch kolesi. Zbliżam się, ale mnie odsuwają i każą spadać. Siadam w cieniu, żeby mieć widok. Auto faluje lekko. W końcu otwierają się tylne drzwi i wychodz facet. Poważny, z lekkim brzuszkiem, w garniturze, ale rozpięty i podciąga spodnie, zapina rozporek. Do limuzyny wchodzi kolejny a po nim jeszcze jeden. Teraz drzwi się otwierają i wychodzi moja żona. Nie widzi mnie. Zakłada majtki, które trzyma w ręku i poprawia fryzurę. Biegnę, żeby być przed nią w środku ciekaw jak się wytłumaczy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ona: mój Mąż to niestety nie dancor, ale uwielbia gdy chodzę potańczyć. Szykuje mnie jak kopciuszka na bal. Uwielbiam to zawiezie i wiernie czeka, aż Pańcia zadzwoni by odebrał. Lubię te przygotowania: kąpiel, balsam. Potem zmysłowa bielizna, pończochy i szpilki, zwiewna sukienka.

W drodze do domu wszystko opowiadam ze szczegółami a Rogaś taki szczęśliwy.

Dzisiaj niestety sama muszę się wyszykować bo Rogaś na spotkaniu integracyjnym. Skręca Go pewnie, bo nie będzie wiedział na bieżąco co i jak. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...