Skocz do zawartości
Kamikadze2

Dziwne upodobanie

Rekomendowane odpowiedzi

Podziwiam tych co czują klimat, człowiek staje się przerażającą istotą, gdy jego życie przestaje się kręcić wokół D :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tak lubie ale jakos nie jest latwo znalezc partnerke ktora nie ma oporow przed tego typu zabawom... odkrylem to dzieki jednej forumowej Hotce i chetnie to praktykuje :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś tak jeszcze ma czy tylko ja jestem jakiś inny? :P

- to miejsce jest wrażliwe.

Pytanie raczej, czy inni to, też oficjalnie... potwierdzą?

/istniejące wyjątki - potwierdzają regułę/

Ale powaznie rzecz biorac to prawdziwi faceci narzekaja na brak "uczucia" urologa podczas takiej inspekcji.

Kobiety juz nie mozna o to posadzic.

- od jakiegoś czasu, nie ma już "momentów" w gabinecie. U mnie jest Pani doktor.

Teraz wszystko wychodzi przez PSA. 

Nie chodzi o sodomię, ale bezduszne i bezseksowe, badanie krwi.:)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tak lubie ale jakos nie jest latwo znalezc partnerke ktora nie ma oporow przed tego typu zabawom... odkrylem to dzieki jednej forumowej Hotce i chetnie to praktykuje :)

Nie wiem, ja tam zwykle dostaję o co proszę, tyle że trzeba spełniać odpowiednie warunki ;-)

Może akurat nie o to, ale np. rimming. A to krok albo dwa dalej.

Tyle że teks (zawierający argument) w stylu: "ej, ty przy tym odlatujesz to ja też bym chciał spróbować" zwykle działa.

Oczywiście czas do namysłu i higiena w 200% to podstawa.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

My z żoną nie mamy z tym problemu. Oboje lubimy taką stymulację podczas zabaw oralnych. Żonka zawsze wierci pupą kiedy liżę jej cipkę i czeka aż popieszczę drugą dziurkę. Ja również lubię jej paluszek kiedy ona pieści mnie.

Po prostu- prawdziwi faceci nie dają sobie tam nic włożyć.

Tak na moje to prawdziwy facet nie stawia sobie ograniczeń i nie przejmuje się etykietkami ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

i higiena w 200% to podstawa.

- osiągalna jest jedynie ta bliska 100%. 

O 200, czy więcej procent, to można coś przekroczyć. Np. zaniżone normy. :)

Tak na moje to prawdziwy facet nie stawia sobie ograniczeń i nie przejmuje się etykietkami ;)

- powinien sobie stawiać ograniczenia, ale niekoniecznie te intymne. :)

Taki 'najzwyklejszy facet', nie powinien, podawać innym dłoni, kiedy sam... siedzi. :) Przykładowo.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- powinien sobie stawiać ograniczenia, ale niekoniecznie te intymne.   Taki 'najzwyklejszy facet', nie powinien, podawać innym dłoni, kiedy sam... siedzi. Przykładowo.

Oczywiście kultura osobista obowiązuje każdego, zwłaszcza prawdziwych mężczyzn ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...