Skocz do zawartości
metfryt

Takie moje male fantazje

Rekomendowane odpowiedzi

Jestesmy sami... masz na sobie czarna koronkowa bielizne i rozpuszczone wlosy a na oczach czarna satynowa opaske.. masz wylaczony jeden zmysl dzieki czemu inne Ci sie wyostrzaja... jest cieplo a delikatny powiew wiatru wpadajacego przez uchylone okno muska Twoje cialko... Twoje sutki twardnieja a cialem wstrzasaja rozkoszne dreszcze... Opuszkami palcow bladzimy po Twoim ciele. On od tylu po plecach i karku, ja z przodu po piersiach i brzuchu schodzac az do ud.. Drzysz podniecona czujac 20 smyrajacych cie palcy.. czujesz nasze oddechy na karku i szyi... otwierasz usta wzdychajac cicho.. jest Ci tak dobrze.. chcesz zeby ta chwila trwala wiecznosc...

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Klecze przed Toba ustami zatopiony miedzy Twoimi udami.. pieszcze jezykiem Twoja cipke... zlizuje soki wyciekajace z Ciebie.. czujesz na swoim tylku jego twardego kutasa coraz bardziej domagajacego sie wejscia. Pochylasz sie do mnie i nakierowujac reka moja twarz zaczynasz calowac... Twoj kochanek korzystajac z tej chwili wchodzi w Twoja mocno juz pobudzona i mokra dziurke.. nie czuje oporu wchodzi w Ciebie gladko i gleboko... zeby nie tracic rownowagi opierasz sie o moje ramiona.. jeczysz i wzdychasz mi do ucha.. czuje Twoj ciezar poruszajacy sie w rytm jego pchniec... jest Ci tak rozkosznie... dawno nie bylas tak podniecona... Twoje soki wyplywaja z Ciebie niczym woda z gorskiego potoku... swiadomosc tego ze posuwa Cie ktos nowy ktos kto rznie Cie inaczej... ta nuta nowosci wzmaga Twoje podniecenie.. gdy on coraz szybciej zaczyna sie poruszac chwyta Cie za Twoje dlugie pachnace wlosy i ciagnie je ku sobie.. juz wiesz ze dlugo nie dacie rady.. ciagle czuje Twoj oddech na swojej szyji... dochodzac wgryzasz sie w moje ramie naprawde glosno jeczac...

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wpisuje i wpisywac tu bede fantazje ktore przesylam mojej cudnej zonie smsami:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Opadlas juz z sil ale czujesz ze Twoj Kochanek zaraz bedzie chcial skonczyc. Nawet nie wiesz jak wyglada przeciez masz opaske na oczach... w tym momencie obracasz sie do niego a ja sciagam Ci opaske z oczu.. wkoncu mozesz zobaczyc jak wyglada Twoj kochanek.. Tak jest w Twoim typie wysoki dobrze zbudowany brunet o ciemnej karnacji z ciemnymi brazowymi oczami... Bez chwili zastanowienia bierzesz jego kutasa w usta.. jest wielki i gruby.. czujesz kazda jego zylke w ustach.. bierzesz go gleboko az do samego gardla ksztuszac sie co chwile.. slyszysz jego jek i czujesz ze zaczyna eksplodowac... zalewa ci usta... czesc polykasz ale jest tego tak duzo, ze czesc spermy wyplywa kacikami ust kapiac Ci na piersi...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestesmy wszyscy nago ulegli wobec Twojego Kochanka.. kleczymy obok siebie z rekami z tylu... podchodzi do nas i wklada nam na zmiane kutasa w usta raz Tobie raz mi wpychajac go nam gleboko w gardla... po chwili takich zamianek jest wielki i twardy jak skala. Wtedy kaze mi stanac na czworaka tak zeby z mojego ciala zrobil sie stolik... kiedy tak stoje to w pewnym momencie czuje na swoich plecach slodki ciezar Twego ciala.. tak.. polozyl Cie na mnie.. Twoja glowa oparla sie o moj kark.. patrzysz w sufit na ktorym zawieszone jest lustro widzisz w nim nas.. widzisz jak w nim dobrze zbudowanego bruneta ktory w tym momencie wklada ci swojego kutasa do dziurki.. cicho wzdychasz.. zaczyna Cie posuwac a ja to czuje.. czuje jak Cie posuwa... czuje kazde jego pchniecie.. jego pchniecia sa szybkie i bardzo glebokie.. ciezko mi was utrzymac... zmiana pozycji i lezysz teraz na mnie przylegajac piersiami do moich plecow za to Twarza przy moim uchu... dostajesz pare klapsow w tylek znow w Ciebie wchodzi.. znow Cie pieprzy najmocniej jak potrafi.. slysze bardzo glosno Twoje jeki... na karku czuje Twoj przyspieszony oddech... czuje Twoje soki sciekajace pomedzy moimi posladkami... jestes ogromnie podniecona... gdy on pieprzac Cie zaczyna ciagnac Cie za wlosy co chwile dajac Ci klapsy zaczynasz dochodzic... drzesz sie wnieboglosy.. doszlas... mocny orgazm wstrzasnal Twoim cialem i opadlas obok mnie... Twoj Kochanek jednak nie byl zaspokojony podszedl do mnie od przodu i powiedzial do mnie: wyczysc z mojego fiuta soczki twojej pani i wsadzil mi go w usta.. staralem sie robic to jak nalezy ale nigdy wczesniej przed tym spotkaniem nikomu loda nie robilem.. Twoj Pan nie byl zadowolony zaczal wpychac mi go coraz szybciej i coraz dalej nagle strzelil a ja nie moglem tego pomiescic w ustach... sperma wylewala sie kacikami gdy skonczyl kazal nam sie calowac.. czulismy oboje w ustach jego smak...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem sen.. krotki i przyjemny.. umowilem Cie na spotkanie z masazysta a sam zostalem z dziecmi. Lezalas nago na lozku do masazu okryta tylko recznikiem. Masaz Cie bardzo odprezyl a masazysta spodobal. W pewnym momencie chwycilas go za krocze. Bylo twarde.Rozpielas mu spodnie i wzielas do buzi jego nabrzmiala pale. Posuwal Cie w usta tak gleboko ze sie krztusilas. Pozniej wstalas i oparlas sie o lozko. Wszedl w Ciebie bez chwili zastanowienia.. rznal Cie jak tylko mogl.. po chwili doszlas i padlas na kolana przed nim. Wzielas go znow do ust i robilas mu loda najlepiej jak potrafilas. Dlugo nie mogl wytrzymac i spuscil Ci sie prosto w usta.. po powrocie do domu od razu zaczelas mnie calowac.. czulem ze cos bylo.. a wszystko ze szczegolami opowiedzialas mi wieczorem kochajac sie ze mna w naszym cieplym lozku:)

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...