Skocz do zawartości
ss20

Dla miłośników koloru bialego i czarnego

Rekomendowane odpowiedzi

jest coś w tym że biała kobieta, zwłaszcza blondynka ładnie sie komponuje z czarnym wackiem.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cóż..., nie będę odbiegać od "normy' - ostatnie, aż chce się w to miejsce wtulić :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem Wam, że marzy mi się, aby być w roli ciemnoskórego pana ;)

To musiałbyś najpierw mocno ściemnieć, xlukasie, żeby to się mogło ziścić ;)

• Lubię 1
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak bardzo mi te fotki przypominają moją kobietkę. Patrzę na nie i wspominam jak rzuciła się na czarnego penisa, jak namiętnie go ssała, lizała jego jądra. Pamiętam jak on grzmocił ją  w usta i  spuścił się do jej buzi aż strużka spermy wyciekła z jej ust.   Wciąż wracają te obrazy. Jej rozłożone nogi i czarnoskórego bulla który ją bzykał.  A kiedy skończył w niej odszedł. A potem, była moja. Pamiętam jej oczy jak u wystraszonego zająca kiedy do niej podchodziłem. Rozsunąłem szlafrok, moja ręka wylądowała w jej cipce, pełnej jego nasienia. Po chwili już ją bzykałem, MEGA uczucie. Nigdy już tak nie było.  Mam nadzieję że Wam też się te fotki podobają. 

bbc26.gif

bbc27.jpg

bbc24.gif

bbc25.gif

bbc22.gif

bbc20.jpg

bbc21.jpg

bbc18.gif

bbc12.gif

bbc14.gif

bbc15.gif

bbc17.gif

bbc10.jpg

bbc11.gif

bbc9.jpg

bbc1.gif

bbc2.gif

bbc3.jpg

bbc4.gif

bbc5.jpg

bbc6.jpg

bbc7.jpg

bbc8.gif

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...