Skocz do zawartości
olivier

Sen

Rekomendowane odpowiedzi

Śniło mi się, że wreszcie umówiliśmy się z kimś w hotelu. Miało być tak normalnie, to znaczy ten ktoś miał być tylko takim urozmaiceniem. Nie wiem czy był przystojny ale na pewno był ładnie zbudowany i "dobrze obdarzony". Byliśmy obydwoje bardzo podnieceni a Ty dodatkowo bardzo skrępowana. Szybko nadzy we trójkę znaleźliśmy się w łóżku i zaczęliśmy się pieścić. We dwoje bo nasz partner pozostawał fizycznie gdzieś w tle, Emocje jednak były niesamowite bo gdzieś w podświadomości czuliśmy że to jest coś innego (jak to we śnie). A mnie dodatkowe Twoje skrępowanie bardzo podniecało. Miałem taką ochotę zerżnąć Cię tak jak lubisz, tak właśnie mocno od tyłu... Ale ledwie paluszki Twoich stópek (boskie czerwone paznokcie, nie mogę zapomnieć tego widoku i dotyku do tej pory) dotknęły mojego nabrzmiałego członka nastąpił ogromny niekontrolowany wystrzał i zapaskudził pół prześcieradła. Czar prysł. Byłaś wściekła. Siedzieliśmy na łóżku na przeciwko siebie, na piętach a miedzy nami była mokra plama. Mój sflaczały członek do niczego się nie nadawał. Nie wiedziałem gdzie uciec wzrokiem i było mi wstyd. Ty spoglądałaś raz na mojego członka a raz prosto w moją twarz z wyrzutem, zawiedzenie. „Nie...” -  powiedziałaś – „nie przypuszczałam że mi to zrobisz”. Zniknęło, Twoje (nasze)  podniecenie ale też Twoje zawstydzenie i skrępowanie.
W tym momencie nasz (Twój) partner stał się bardziej realny. Przybliżył się do nas. Uklęknął za Twoimi plecami i zaczął delikatnie całować Cie po szyji. Jego dłonie szybko prześlizgnęły się pod Twoimi ramionami i wylądowały na Twoich piersiach. Zaczął delikatnie ugniatać i rytmicznie kołysać Twoim ciałem. Zamknęłaś oczy i zamruczałaś delikatnie. Fala podniecenia która Cie ogarnęła w tym momencie była dziesięciokrotnie większa niż na początku. A poza tym teraz było Ci obojętne gdzie i z kim. Chciałaś tego teraz już tak mocno. Zaczęłaś powoli poddawać się jego pieszczotom. Jego członek sterczał jak olbrzymi dyszel wzdłuż Twojego prawego biodra. Sięgnęłaś po niego ręką i zaczęłaś delikatnie pieścić.
Kiedy po chwili otworzyłaś oczy jeszcze zamglone, dalekie. Teraz wyzierała już z nich ironia. Twoje usta przed chwilką jeszcze lekko rozchylone wygięły się lekko ku dołowi w sardonicznym uśmieszku. „I co Misiu, wycedziłaś” - patrząc mi prosto w twarz – „odpadłeś?. No to zostawisz nas teraz samych”. Widząc bezwstydnie jak prężysz swoje ciało poddając się pieszczotom Twojego partnera mój członek znowu stanął w gotowości i zalała mnie fala niesamowitego podniecenia. Tak bardzo pragnąłem spróbować Twojego ciała. Próbowałem się zbliżyć do Ciebie, dotknąć Twoich piersi z której jego dłoń akurat ześlizgnęła się zmierzając wzdłuż brzucha do Twojego krocza… „Och…” jęknęłaś. Ale jeszcze panując nad sobą odepchnęłaś stanowczo moją dłoń i wyszeptałaś odlatując daleko - „nie nabierzesz mnie już… och… no idź już… ooooch… no wyjdź natychmiast…
Ubrałem się szybko i wyszedłem zachowując w pamięci ten cudowny obraz ukochanej kobiety prowadzonej do szczytów rozkoszy, i melodią twoich westchnień i to Twoje „taaak, tak właśnie…”

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... prawdziwe, ze najlepsze doznania są w naszych umysłach ...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na pewno jak się obudziłeś to powiedziałeś sobie...szkoda, że to tylko był sen... ;-)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...