Skocz do zawartości
Zouza

Rozpieszczanie

Rekomendowane odpowiedzi

Rozpieszczanie rozpieszczaniu nierówne.

Chcę innego od nowego partnera.

Innego od stałego kochanka.

A jeszcze innego od życiowego partnera.

Ale...

Bardzo dopieszczona jestem, gdy facet gotuje. Nawet nie chodzi o nie wiadomo co kulinarnie, a o starania.

Wyjątkowo rzadko pozwalam sobie robić masaż (no, poza profesjonalnymi). Ale jak pozwalam, to mrrrrrrrrrrrr...

Jestem wniebowzięta, gdy poznaję nowe perfumy. Nie muszę dostać całej "flachy", ale wystarczy próbka. Do Sephory mogę iść sama - jakby ktoś miał wątpliwości. Niszowe. 

Buty - tu wymiękam, kompletnie tracę głowę.

Ale gdyby facet mi na spotkanie przyniósł bodystocking, które - oczywiście dokonałoby żywota - wówczas sprawiłby mi wyjątkową przyjemność. Wstyd inaczej to określić :redevil:

O książkach i filmach nie wspominam, bo do tego trzeba mnie już dobrze znać. I to my man. 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a kto zrobi mi ta przyjemnosc i popiesci mojego lenia, koszac mi trawnik ?

Odwdziecze sie cieplym slowe, milym spojrzeniem z tarasu , nawet kawe moge zrobic,

no ba.... ! sobie sam i nawet wypic za "rozpieszczacza/ rozpieszczaczke"

Obiecuje tez, ze slicznie podziekuje po skonczonej pracy i bez wzgledu na rezultal, powiem ze "zajebista robota"

A co mi tam, niech bedzie....... kawe dla "kosiarza/ kosiareczki" tez moge zrobic ;)

Czyz nie jestem laskawy ? Czyz nie dbam o chetnego/ chetna .... ?

Jaki ja Qrwa jestem rozpieszczacz......... , chyba musze przestac tak ludzi rozleniwiac i byc bardziej szorstki

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czasem zdarza mi się, pomimo długiego stażu, przynieść żonie śniadanie do łóżka, przeważnie przyrządzam wtedy coś wyszukanego, owoce morza, lub jakiś mój wynalazek, nie wiem czy nosi to znamiona rozpieszczania. Bo ona przynosi mi mocne alkohole, na kaca jak leżę zdekonstruuowany. Więc coś za coś....

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

a kto zrobi mi ta przyjemnosc i popiesci mojego lenia, koszac mi trawnik ?

Odwdziecze sie cieplym slowe, milym spojrzeniem z tarasu , nawet kawe moge zrobic,

no ba.... ! sobie sam i nawet wypic za "rozpieszczacza/ rozpieszczaczke"

Obiecuje tez, ze slicznie podziekuje po skonczonej pracy i bez wzgledu na rezultal, powiem ze "zajebista robota"

A co mi tam, niech bedzie....... kawe dla "kosiarza/ kosiareczki" tez moge zrobic ;)

Czyz nie jestem laskawy ? Czyz nie dbam o chetnego/ chetna .... ?

Jaki ja Qrwa jestem rozpieszczacz......... , chyba musze przestac tak ludzi rozleniwiac i byc bardziej szorstki

Ruda: I tu wyobraziłam sobie seksowną laskę zapieprzającą z kosiarką w stringach :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O właśnie ...!!!!!!

Ruda , dobrze kombinujesz ... ;)

Od tech chwili , kosiarka jest Twoja :lach:

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O właśnie ...!!!!!!

Ruda , dobrze kombinujesz ... ;)

Od tech chwili , kosiarka jest Twoja :lach:

Ruda: a co w zamian? :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to co ?!

Kosiarkę i raz na sezon nowe noże do niej

A do podłączania przy podmurówce, wzdłuż potu itp , nożyczki ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

podbijam temat, bo fajny a taki mało dopieszczony :)

no dla mnie rozpieszczanie to coś więcej niż czułości w łóżku

nie będę dzielić na partnera czy kochanka ale rozpieszczanie jakie lubię to

miłe słowa szczerze powiedziane o moim wyglądzie,

śniadanie czy kawa do łóżka,

takie o mnie pomyślenie, że wyprzedzenie w pół słowa mojej "ochoty" na  cokolwiek, przytulasa czy bycie nakarmioną owocem...

ciekawe miejsce na spotkanie (inne niż knajpa z kawą, np. ławeczka w parku, zwykła ulica w mieście, abstrakcyjna miejscowość pod miastem, czy cokolwiek innego)

upominki to ja akurat lubię dawać, takie o osobie pomyślane od serca kupione (i tutaj nie chodzi o wartość nominalną, raczej o pomysł dopasowany)

jak mi się przypomni coś jeszcze albo właśnie zostanę rozpieszczona to się pochwalę

aaaa... no i R często bez okazji jakieś biżu mi kupi, a że lubię nie masowe to zawsze to doceniam i zawsze trafia w mój gust :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie - tak pomyślałam właśnie, że mnie nikt nie rozpieszcza i jakoś mi żal...

• Lubię 1
  • Smutny 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie - tak pomyślałam właśnie, że mnie nikt nie rozpieszcza i jakoś mi żal...

Na pewno znajdzie się ktoś, kto Cię rozpieści.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...