Skocz do zawartości
Zouza

Rozpieszczanie

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra, to teraz pytanie - co dla kogo jest rozpieszczaniem, hę? :)

Druhu, no w końcu razem doszliśmy, to chyba mogę z grubej rury? :lach:

Ruda: np. zostanie dzisiaj w domu ze mną do południa bo źle się czułam, zamiast iść do pracy i pozwolić przytulać się do woli. Dla mnie przytulanie to najlepszy przeciwbólowy. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie jeszcze kto miałby rozpieszczać? 

Bo chyba to zmienia punkt widzenia?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

to chyba mogę z grubej rury?

No ja już wolę tą wielką pałę:)

co dla kogo jest rozpieszczaniem, hę?

A to ciekawe, i oczywiście zależy pod jakim kątem będziemy to rozpatrywać:)

Myślę, że rozpieszczanie mojego Karmelka to:

- drapanie za uszkiem

- albo po pleckach

ewentualnie 

- masaż stóp (ha ha, nasz pierwszy kochanek uznał, że skoro lubię masować żonie stopy, to jestem uległy:D)

ale również

- zadbanie o to żeby jej nic nie brakowało, żeby jak wróci z pracy zmęczona i głodna a ja akurat jestem w domu był obiad.

no i nie można oczywiście zapomnieć o:

- porcji przytulania, czułości.

a typowo w seksie: 

- to już niech ona się wypowie co dla niej jest rozpieszczaniem:D

To tak na bardzo szybko.   

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O widzisz, Druhu. :)

Kompleksowa wypowiedź. :)

Baaaardzo takie lubię :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu Pani : Ja również lubię być rozpieszczana a Pańcio dobrze wie jak to robić. Takie chwile kiedy to ja jestem najważniejsza są bezcenne :) Uwielbiam masaż całego ciała i Pańcio kiedyś zorganizował dla mnie masaż na cztery ręce. Nieziemskie przeżycie :) Pańcio i nasz Przyjaciel spisali się na medal.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ruda: Myślę, że w kategorii rozpieszczanie można ująć najprościej coś czego nie robisz dla drugiej osoby "własnoręcznie" bądź przy udziale kogoś innego standardowo ale w kategoriach aby uprzyjemnić dzień, tydzień, lata swojej ukochanej osoby. 

Ja np. nie umiem masować a T bardzo tego chciał więc zabrałam go w urodziny na masaż. Sama też planuję się go nauczyć by go rozpieszczać :)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się.

Patrzysz z pozycji osoby "dającej". :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym opisała jak mnie mój mąż zwykle rozpieszcza, to zrobiłby się tu mdło od słodyczy.

Może dlatego dla odmiany mam kochanka, który rozpieszcza inaczej.. Czyli rzadko, ale na szczęście ma inne zalety.

Za to wczoraj ktoś mnie bardzo rozpieszczał.

Nie pozwolił mi tu opisywać, że się mocno przytulaliśmy itd, bo to niszczy jego groźny wizerunek, wiec nic więcej nie napiszę ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pańcio: jasne że trzeba rozpieszczać :) a szczególnie po tym jak się coś odwali :D a że głupich pomysłów mi nie brakuje :D to co robić? Trzeba rozpieszczać :D

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgłaszam sie na ochotnika na "rozpieszczacza" czyli chetne panie chetnie porozpieszczam wedlug wlasnego pomysłu ale tez przyjme sugestie ;))

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...