Skocz do zawartości
Nazar

Dobry wieczór wszystkim.

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór wszystkim .
Bardzo sie ciesze ze mogłem dostąpić zaszczytu wstąpienia do takiego zacnego grona osób.Po tygodniu czytania forum ,niemożnosci zarejstrowania się na nie ,setki razy przegladalem emila czy juz dostalem odpowiedz od admina odnosnie rejestracji konta.A tu dziś takie mile zaskoczenie .wreszcie sie udalo.
Co moge o sobie napisac w dziale powitan.Mam na imie Nazar fakt pseudonim lecz juz tak przylegl do mnie niech tak pozostanie..Pozwolcie że malymi krokami będe wpisywał się pod waszymi postami,aktywnie uczestniczył w zyciu formuowiczów poznajac sie z wami.Wiem ze wiekszość z was zna się jak przysłowiowe ,,łyse konie,,Lecz rownież wiem ze kazdy z was tu był nowy i z biegiem czasu nawiazywał sympatyczne znajomości.Nie wiem czy to akurat odpowiedni dzial do opisywania swoich preferencji seksualnych i doświadczeń ,wiec pozwólcie że na poczatku się miedzy wami rozgoszcze troche poczytam forum delektujac sie forma waszych przeżyć ,pragnień słow wypowiedzi.Pozdrawiam wszystkich jeszcze raz serdecznie i ciesze sie ze znalazlem wlasnie to czego tak dlugo szukałem ..Tzn ludzi patrzacych na seks w podobny sposob do mojego...
Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam serdecznie.
Nazar

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć Nazar. To Cię admin przetrzymał :) Ale wyczekane lepiej smakuje.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak Ritta :) Jak to się mówi potocznie ,,piękno rodzi sie w bólach ,,:) i dodatkowo lepiej smakuje...Wlasnie poznaje forum .

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ha! Mam nieodparte wrażenie, że się polubimy :)

Witaj! Baw się dobrze :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No Nazar, masz wejście.

Nie spierdol tego :).

Witaj.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To Cię admin przetrzymał

Wnioski rejestracyjne dla Polonii Zagranicznej przeglądam raz na tydzień.... czasem raz na dwa. W większości przypadków to jest odmowa (bo translator czuję, albo po prostu brak j Polskiego).

Do Autora, jeszcze raz witaj i cieszę się że do nas dołączyłeś.

Sem.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieniegdzie łyse ale nigdy stare :) Witaj na pokładzie.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To jest jedno z najciekawszych przywitań :)

Już Cię lubię chłopie :)

Witaj na forum

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mi również miło was poznać. I dziękuję za miłe przyjęcie na forum.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...