Skocz do zawartości
Duszek Booster89

Gdzieś Cię już widziałem ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Dżentelmeńskie pakty oraz kobiece zmowy milczenia obowiązują do czasu, dopóki się wszystko nie spierdoli. Wtedy będziesz analizować: Co właściwie o sobie opowiedziałam? Po co tak dużo? Co będzie teraz gdy poleci łańcuszek zwierzeń? Łańcuszek działa tak: Ja powiem osobie najbardziej zaufanej a ona w obietnicy że nikomu tego nie wyjawi, oczywiście wyjawi,- swojej najbardziej zaufanej osobie. A ona swojej. Na koniec o tajemnicy wie 4798 osób oczywiście w zaufaniu i nikomu nie powiedzą.

świetnie powiedziane bo tak to własnie jest i warto powyższe "wykuć na pamięć". Niefrasobliwe zwierzenie sie koledze z pracy "spałem z Kasią z księgowości"  może sprawić że staniemy sie zakładnikiem tej chwili szczerości, zwłaszcza gdy zarówno my jak i Kasia mamy rodziny, dzieci itp.

Przypadkowe spotkanie z osobą którą znamy skądinąd sprawia że dośc mocno sie demaskujemy. W przypadku spotkania anonimowego po kilku upojnych chwilach  rozmywamy sie w przestrzeni i pozostaje tylko miłe wspomnienie. Natomiast gdy podejmiemy ryzyko spotkań z osobą którą znaliśmy skądinąd, po zakończeniu przygody erotycznej trwa ona trochę nadal - ta osoba jest gdzieś w pobliżu, możemy na nia wpaść podczas zakupów w supermarkecie wspólnie z małżonką, wypada porozmawiać chwilę i wtedy przychodzi refleksja - ile osób z osiedla wie o tym epizodzie / jak obrazowo wskazuje cytat z Sema to ryzyko jest spore/, czy partnerka czegoś nagle nie chlapnie / to ty nie wiedziałaś?/ itp.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świat jest cholernie mały. Podpisuję się pod tym obiema rękoma i wszystkim co mi odstaje. Koleżanka i kolega z "cywila", a tymczasem okazuje się, że bawimy się w tej samej forumowej piaskownicy. Gdy się o tym dowiedziałam uśmiech nie schodził mi przez kilka dni z twarzy, byłam i jestem nadal bardzo pozytywnie zaskoczona :)

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Świat jest cholernie mały. Podpisuję się pod tym obiema rękoma i wszystkim co mi odstaje. Koleżanka i kolega z "cywila", a tymczasem okazuje się, że bawimy się w tej samej forumowej piaskownicy. Gdy się o tym dowiedziałam uśmiech nie schodził mi przez kilka dni z twarzy, byłam i jestem nadal bardzo pozytywnie zaskoczona :)

Najważniejsze, że pozytywnie zaskoczona :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spotkałam kolegę ze studiów na zbiorniku i z racji iż bardzo cenię sobie swoją prywatność, nie doszło do spotkania. Może gdyby to była inna para o podobnych fantazjach to byłoby zupełnie inaczej :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...