Skocz do zawartości
Duszek Booster89

Gdzieś Cię już widziałem ;)

Rekomendowane odpowiedzi

A dla mnie to byłoby ekscytujące spotkanie :)

Choć zaliczyłam taki przypał, że Pan, z którym pisałam wiedział kim jestem, doskonale mnie znał, a sam się podszywał pod kogoś innego. Miałam lekkiego stresa, ale koniec końców wszystko dobrze się skończyło miłą pogawędką przy kawie.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek Booster89

dobrze się skończyło miłą pogawędką przy kawie.

że niby tak grzecznie? ;> 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ano,

że niby tak grzecznie? ;> 

bardzo grzecznie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Normalnie zaprosiłem i przyszła znajoma z bloku obok :) Ale nie mogłem narzekać bo zawsze miałem na nią ochotę, choć w tym przypadku po paru spotkaniach ochota przeszła. Zasadniczo i tak miałem lepiej niż kolega który poderwał i zaprosił na randkę własną żonę, randka zakończyła się równie szybko jak zaczęła, a rozwód zajął ciut więcej czasu.

Ruda: Heh to ostatnie mnie strasznie rozśmieszyło:)

A tak na serio ja bym takiej osoby nie skreślała, mogłoby być zabawnie :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A tak na serio ja bym takiej osoby nie skreślała, mogłoby być zabawnie

Skreślili sie oboje :) tak równo po 50%

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skreślili sie oboje :) tak równo po 50%

Nie, bo liczy się kto zaczął ;)

P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na początku naszych przygód ze swingiem non stop trafialiśmy na osoby w jakimś stopniu znajome. Koledzy z podstawówki, ze studiów, barman z ulubionej swojego czasu knajpy. Nie przypominam sobie żebym poczuł się niezręcznie. Zawsze było o czym pogadać :) Raz tylko jakiś cieć rozpoznał Myshę jako współstudentkę, ale wysłał nie swoje fotki i do spotkania nie doszło.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja podobnie uważam jak pushek.

Jest ten plus ze znamy tę osobę (jej-jego) osobowość i wiemy na co możemy liczyć.

Ja kiedyś miałem przyjemność spotkań z sąsiadka (to ona wykonała pierwszy krok) i tez wdpominam milo.

Wszystko wg . mnie zależy od tego jakie są to osoby (jeżeli inteligentne emocjonalnie to super -będą to traktować poważnie i im też będzie zależeć na dyskrecji a my już poznaliśmy wcześniej te osoby).

Gorzej jeżeli te osoby są po prostu głupie i chamskie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, bo liczy się kto zaczął

Tego niestety się nie dowiemy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...