Skocz do zawartości
On1964

Wybór kochanka-kto?

Rekomendowane odpowiedzi

Polubić Kochanka to powinienem Ja - Rogacz.

HW - powinna Go pożądać.

Naturalnie wybór wspólny.

Nic dodać nic ująć.  

- i tu autor robi duży błąd, wszak w pierwszym, innym, swoim (bardzo ciekawym) wątku, pisze wręcz o swojej awersji do kochanka żony.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kochanka powinien wybrac mąż i wszyscy w trójkę powinni podpisać i przestrzegać regulaminu spotkań.

Bez tego ani rusz.

Zapobiegnie to ewentualemu zauroczeniu, zakochaniu, klamstwom, tajemnicy, depresji itp.

Proste ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@ Koci,

nie wiem do kogo piszesz . Do mnie czy Switcha.

Nie mam pojęcia jaki za chwile post wyciągniesz ze swojego kajecika.

Pamiętaj tylko jedno:

- błędy popełniamy wszyscy - najważniejsze to wyciągać z nich wnioski i się na ich podstawie  uczyć.

...a cuckoldu trzeba się nauczyć .

Pozdrawiam

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@ Koci,

nie wiem do kogo piszesz . Do mnie czy Switcha.

- piszę do wszystkich, także potencjalnych czytelników. Toć to forum.

Zacytowałem Twój post i aprobatę(Twojego postu) przez Swticha. A także swoją. :)

Nie mam pojęcia jaki za chwile post wyciągniesz ze swojego kajecika.

- tego i ja nie wiem. :)

Pamiętaj tylko jedno:

- błędy popełniamy wszyscy - najważniejsze to wyciągać z nich wnioski i się na ich podstawie  uczyć.

...a cuckoldu trzeba się nauczyć .

- zgadzam się w 100%. Czy nazwanie błędu - błędem jest passe?

Będąc tu na forum, jedynie potwierdzam chęć swojej edukacji. Sporo się nauczyłem, właśnie tu. Fakt.

Pozdrawiam

- to brzmi mi nieszczerze, sztucznie. Nieadekwatnie.

Bardzo lubię spory, ale nie konflikty. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Poproszę o cytat kiedy tak twierdziłem.

- nie Ty, ale autor (autor wątku - skrót myślowy), co oczywiście wynika z kontekstu. Przynajmniej dla mnie. :)

Czy Ty pisałeś taki wątek, czy On 1964? :)

Przepraszam. 

Pisz a wyjaśnię, ewentualne rozbieżności w ocenie.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

wszyscy w trójkę powinni podpisać i przestrzegać regulaminu spotkań.

Ja to nawet znam takich, co w USC podpisali pewien "regulamin" i to we dwoje.

Tyle, że na nic się to zdało.

I choć w cuckold się nie bawili, to już dawno po rozwodach są. ;)

Zapobiegnie to ewentualemu zauroczeniu, zakochaniu, klamstwom, tajemnicy, depresji itp.

Ej, Jenni, teraz to się zgrywasz, tak? :D

• Lubię 5
  • Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kto powinien tego wyboru dokonać? Mąż rogacz czy żona hotka?

wyboru dokonuje przypadek.  Cała reszta jest działaniem na przypadku. Cokolwiek zrobi kobieta, lub jej facet, lub aspirant na kochanka.

Wybiera się spośród tych, co się akuat trafią, a nie spośród tych, którzy byliby najodpowiedniejsi, ale się nie trafili.

A czy wybierać powinien on, ona, czy fucker, to sprawa wtórna, choć w danej sytuacji może mieć spore znaczenie. Co kto lubi, oraz raz tak, raz inaczej.

Chodzi mi o to, by język giętki powiedział wszystko, co pomyśli głowa

Masz strasznie wysokie wymagania.

Zauważyłes, że wielu bywalców pada na podstawach ortografii i budowie prostego szyku zdania?  Po przeczytaniu, nie wiadomo o co chodzi, poza tym żeby było ogólnie jakoś. 

Ale należy wierzyć w człowieka.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadza się . język giętki, fiut twardy, normalnie w głowach się ludziom poprzewracalo:)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Masz strasznie wysokie wymagania.

Zauważyłes, że wielu bywalców pada na podstawach ortografii i budowie prostego szyku zdania?  Po przeczytaniu, nie wiadomo o co chodzi, poza tym żeby było ogólnie jakoś. 

Ale należy wierzyć w człowieka.

- co za satysfakcja i zasługa rozumieć jedynie krasomówców?

Osoba odrobinę empatyczna (równoległy, zamknięty wątek) zrozumie, zanim inna zacznie mówić, czy myśleć. 

To umiejętność. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osoba odrobinę empatyczna (równoległy, zamknięty wątek) zrozumie, zanim inna zacznie mówić, czy myśleć.  To umiejętność.

Ale my tu nie o empatii. No chyba, że miałaby być jednym z kryteriów doboru.

Proszę o powrót do tematu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...