Skocz do zawartości
On1964

Wybór kochanka-kto?

Rekomendowane odpowiedzi

Jenni, jesteś chyba pierwszą znaną mi osobą, która podpisuje jakieś regulaminy w cuckold.

Nie liczę układów z "psami", ale to już zupełnie inna bajka.

Uwielbiam regulaminy, a najbardziej lubię gdy wszyscy się do nich sztywno stosują ;)
  • Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- Dekalog, 10 wykutych, spisanych praw, został przekazany dopiero za czasów Mojżesza. :)

jakby tak, ale wcale nie.

Bozia już od dnia najpierwszego, wziął i prawa ustanowił.

Adaśkowi z Ewką też wziął i rzekł: jabłek mi tu nie wpierniczać, bo z raju wypierniczę! Oraz osoby następne, między pierwszymi dwoma numerami, a numerm Mojższa, co miały wiedzieć i czego się trzymać, to wiedziały. Ale się słabo trzymały. Et caetera, co można sprawdzić gdzie należy.

Inna rzecz, że to jabłko, co je Ewka zjadła, to była śliwka-robaczywka. 

A jeszcze inna rzecz, że zanim Mojżesz zrobił ojżesz, to wziął i podpatrzył innych, co spisują prawa. wziął i zgapił. Ale krzywo.

Dlatego ta Wieża Babel, z babami, rogaczami i  kochankami

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No tak czułam, że sobie jaja robisz, Jenni. Choć, przyznaję, w pewnym momencie już zwątpiłam. ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam regulaminy, a najbardziej lubię gdy wszyscy się do nich sztywno stosują ;)

czy chodzi o to, że najbardziej usztywniony ma mieć kochanek?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

czy chodzi o to, że najbardziej usztywniony ma mieć kochanek?

W zasadzie taka sztywność najbardziej mnie obchodzi.

Reszta na żywioł. Chyba już mnie trochę znacie i nie uwierzyliscie, że moja zk stosowała się kiedykolwiek do jakichś reguł ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Gdyby w przypływie szału KCS znalazł mi kochanka i zażądał konsumpcji, parsknęłabym śmiechem. 

No, chyba żeby akurat był to ten sam osobnik, za którym wodziłabym oczyma ;)

Mówiąc wprost - sama typuję, co nie oznacza, że nie chybiam  :rolleyes:

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jakby tak, ale wcale nie.

Bozia już od dnia najpierwszego, wziął i prawa ustanowił.

- niezwykle efektownie, niczym w aktualnych, polskich kabaretach. :) Śmieją się wykonawcy, a nie... widzowie. :(

Dzieje Kaina i Abla są opisane na samym początku, w 4 rozdziale, księgi Rodzaju, a wcześniejsze to:

1- stwarzanie wszystkiego

2- Eden

3- upadek A i E

W którym miejscu wyczytałeś, te swoje odkrycie. 

Wszystko to, to jedynie dwie pierwsze kartki, więc się nie pogubisz, podaj więc, proszę rozdział i werset, a ja pokornie odszczekam. :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A może te rozważania na priv przeniesiecie?

To nie jest prośba.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może?...a co w tym dziwnego, że znalazłby Ci kochanka? Jeżeli ma taką fantazję i akurat z takim z własnego wyboru...to dlaczego ma nie mieć tej możliwości? Chyba, że stanowczo byłoby nie ale zakładam, z uzasadnionych względów.

Jeżeli się mylę, to wysłucham krytyki.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

może?...a co w tym dziwnego, że znalazłby Ci kochanka? Jeżeli ma taką fantazję i akurat z takim z własnego wyboru...to dlaczego ma nie mieć tej możliwości? Chyba, że stanowczo byłoby nie ale zakładam, z uzasadnionych względów.

Jeżeli się mylę, to wysłucham krytyki.

Sukienki wybieram sama, książki tym bardziej. Kochanków to już na pewno. Taka uroda ;)

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...