Skocz do zawartości
Hedonista_Waw

Cycata dziwka i jej mąż

Rekomendowane odpowiedzi

Tpo spotkanie odbyło się w rzeczywistości jednak nie było na nim postaci DANIELA - który został tutaj w tej fantazji super bullem. Wszystko inne to prawdziwa sperma, pot i ślina .....

Wydałem polecenie by jej mąż kazał się jej powoli rozbierać. Ale powoli powiedziałem, musi przy tym wysłuchać wszystkich tych wulgarnych kometarny jakie cisnęły nam sie na usta. Ja od razu skwitowałem kilkoma dosadnymi słowami jej cyce. Dość często moje fantazje krążą wokół cycatych dziewczyn o kobiecych kształtach.

Dziś każe jej przejść się pare razy po pokoju zanim rozepnie stanik, zanim wypadną te dwa kolosalne cyce i siłą grawitacji opadną mi na twarz. Bo ja oczywiście podstawie swoją twarz, uwielbiam ten moment kiedy miękkie ciepłe ciało opada na mój wyciągnięty mokry język.

Łapie te cycki i mocno przyciągam ją do siebie silnym szarpnięciem. Jej Mąż nie śmie się nawet odezwać, ale katem oka widzę że zaczyna grzebać przy swoim rozporku.

Mój kolega Daniel stoi obok i bez żenady już dawno wali swojego ogromnego kutasa. A Ci którzy nie znają Daniel są mocno dziwieni kiedy wyciąga swojego chuja w pełnym wzwodzie. Spokojnie to tylko 25 cm żywego i twardego jak konar mięsa jego kutasa.

Widzę, że mąż coraz częściej zaczyna spoglądać na wielką pałę Daniela, a zupełnie nie zauważa jak rytmicznie mój kutas uderza w czarno-czerwone aureolki cycków jego żony.

Plask, plask,

-No dawaj dziwko - czemu jeszcze nie stwardniały twoje sutki. Może moje zęby Ci w tym pomogą.? Wreszcie rozumiem czemu tak patrzy na chuja Daniela. Jego nędzny mężowski susiak ma jakieś 12 cm. Ale już bez żadnego skrepowania próbuje go postawić do pionu.

Rzucam jego zonę na łóżko.Piersi, ogromne, miękko opadają na boki. Duże, sterczące sutki gotowe do lizania i gryzienia. Nogi rozłożone. Spódnica już wysoko podwinięta, widać wąski pasek materiału do bólu werżnięty w nabrzmiałe mięso cipska. Mokra cipa zachęca do penetracji.

Muszę poczekać jeszcze. Pierwszeństwo ma mój kolega z grubą pałą. Wypierdoli ją na moich oczach, a mój kutas będzie nabrzmiały z podniecenia.

Gdy się w niej spuści, jej mąż będzie musiał się pospieszyć, by lizać jej łechtaczkę, gdy sperma będzie wypływała z jej pizdy. Powiedziałem mu że ma doprowadzić ją ustami do orgazmu, łykając zachłannie spermę z pizdy. Wiem że na to już czeka.

A w nagrodę wypierdolę ją, patrząc jak podskakują jej wielkie balony. Zębami się wbiję w jej brodawki, dłońmi będę masował jej cycki, próbując zmieścić w dłoniach jej przelewające się ciało. Łapię jej rozłożone, wilgotne i mokre od spermy nogi mocno. Podnoszę je w górę, na swoje ramiona. Mój kutas wejdzie jeszcze głębiej. Poczuje go jak poprzedniego kochanka. Będzie jęczeć z rozkoszy, a ja będę ją ruchał szybko i gwałtownie.

Spuszczę się jej prosto na twarz, ale najpierw każe jej szeroko otworzyć usta.

Wleje w nie moją spermę ale najpierw niech poczuje swój smak - niech liże mojego kutasa, moje wygolone jaja i mój rowek. I tak potem każe je namiętnie pocałować męża i podzielić się z nim moim darem.

- O taaaaak oooo - wreszcie, czuje jak wypełnia się gardło tem cycatej dziwki moim sokiem.

- Gdzie ten skurwiały mąż który miął to wypić?

Słyszę, że już szumi woda pod prysznicem. To pewnie Daniel wymywa z siebie reszki zapachu tej zdiry. Uchylam drzwi do łazienki jeszcze z nabrzmiałym kutasem. Widzę jak przed Danielem klęczy jej mąż i próbuje zmieścić do ust chociaż kawałek jego chuja.

Jedną ręką oplatam sobie wokół dłoni długie włosy świeżo wydupczonej żony rogacza i ciągnę ja zdecydowanie w stronę kazienki.

- Zobacz kim jest twój mąż, cycata szmato. Ssie pały nie gorzej od Ciebie ! Pomóż mu natychmiast.

I wlokę ją do męża by choć na chwilę wzięła także jego nędzne przyrodzenie do ust.

- Obciągaj mu tak jak nam przed chwilą! Należy mu się za jego zaangażowanie!

Czuje jak mój kutas zaczyna błyskawicznie się podnosić i wiem już, że za chwile bedzie gotowy do działania.

Widzę jak mąż tej suczki przymyka oczy i postękuje cicho na ile pozwala mu pół kilo chuja Daniela w jego ustach.Jego zona leży pod nim na kafelkach łazienki i coraz szybciej rusza miarowo głową. Obserwuje jak po obu stronach jej policzków spływa ślina pomieszana z moją sperma.

O tak moja grzeczna cycata kurewko.... W krótce poczujesz coś bardzo podniecającego w swoim tyłku.... CDN

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ekstra klimat! marzenie żeby tak na kolanach obciągać dominującym byczkom którzy na zmianę zabawiają się z moją żonką 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...