Skocz do zawartości
mysha

Przyjaciel domu - Łódź

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukujemy przyjaciela domu. Zaznaczam słowo „przyjaciela”, a nie ogiera, bulla itp. Najmilej widziany jest singiel posiadający wolny czas (nie chcę zostać sprowadzona do terminu w kalendarzu), najlepiej z Łodzi lub bliskich okolic, co pozwala na pewną spontaniczność w kwestii spotkań :). Małżonki lub dziewczyny, które nie wiedzą o pozamałżeńskich poczynaniach mężów zbyt mocno komplikują logistykę, która już u nas bywa problematyczna. Idealną opcją było by gdyby taki przyjaciel był bi, ale nie jest to warunek krytyczny ;). Oczywiście nie wymagamy wyłączności, ale pewna stałość jest mile widziana :) Nadmienię też, że jestem dość wysoką kobietą oraz dobrze sobie radzę z interpretacją znaków przestankowych i zdań złożonych, więc upraszczanie wypowiedzi nie jest konieczne.

Chcielibyśmy aby spotkania nie sprowadzały się tylko do seksu, miło jest również obejrzeć film, wyjść do knajpy czy posiedzieć na działce bez nerwowego patrzenia na zegarek i "oczekiwania” na punkt kulminacyjny programu. Niech to wychodzi samo z siebie i w swoim czasie. Otoczka flirtu i dwuznaczności, subtelny dotyk czy masaż sprawia mi dużo więcej frajdy niż proste rżnięcie. 

Być może opis jest trochę przydługi, a oczekiwania wygórowane, ale nie mam ochoty żeby poszukiwania "księcia na białym koniu" zakończyły się szybkim numerkiem ze stajennym… 
  • Lubię 23

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...