Skocz do zawartości
On1964

Błędy żony i komplesy rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie tak też bywało, że mimo ustaleń wychodziło inaczej, niestety nie da się wszystkiego zaplanować wcześniej, czasem ona robiła za dużo czasem sam popychałem ją do czegoś czego mieliśmy nie robić. Ja nazywam to moralniakiem, który z czasem minie i będzie dobrze a do tego zechcesz pozwolić jej na więcej.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy dalej mówimy o trójkącie, tym równobocznym, skoro pojawia się określenie rogacz (także w tytule)?

Nie rozumiem. To kim wg Ciebie jest rogacz? Bo wg mnie facetem którego żona uprawia seks z innymi, a czy w trójkącie czy nie to nie ma nic do rzeczy.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie rozumiem. To kim wg Ciebie jest rogacz? Bo wg mnie facetem którego żona uprawia seks z innymi, a czy w trójkącie czy nie to nie ma nic do rzeczy.

- też chciałbym zrozumieć?

Poniższe było w inauguracji wątku.

Miał być układ trzyosobowy a wyszedł cuckold z przymusu

Para zaprasza także Pana, do biernego przyglądania się igraszkom, tejże pary.

To będzie także trójkąt, a mąż rogaczem, czy jeszcze nie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak były ustalenia, jesteśmy dorośli a jednak...zapomniała, że jestem. Przecież powinna trochę zdawać sobie sprawę, że nie ma mnie obok, tak myślę.

Przepraszam, ale... na początku, powiedziałeś, że się usunąłeś, bo zdeprymował Cię rozmiar kochanka. A jeśli sam się usunąłeś, to zapewne wyszła z założenia, że wolisz popatrzeć. Jasnowidzów na tym świecie nie jest tak wielu. ;)

Ty się domyślasz wszystkich fantazji żony, jeśli sama Ci o nich nie powie?

Sprawa druga - rozmiary.

Wybacz, ale wychodząc z takiego założenia, z jakiego wyszedłeś, to każda kobieta, która urodziła dziecko, to powinna zostać porzucona, bo przecież penis nigdy jej tak nie wypełni. 

Wiesz, mam "troszkę" ;) doświadczenia, z różnymi gabarytami, czasem kilkoma w czasie jednej imprezy i myślenie facetów, że im większy, tym lepszy jest kompletną bzdurą. W grę wchodzi technika, znajomość ciała i stref erogennych konkretnej kobiety, a z kochankiem jest urok nowości, podniecenie samą sytuacją. 

I sorry, jakbym miała się zastanawiać nad odejściem od partnera dlatego, że inna ma ładniejsze cycki, czy lepiej robi loda, to niech mnie ktoś mocno walnie w łeb! ;)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda, że nie widziałem jej takiej odkąd jesteśmy razem

Wiesz, zupełnie inaczej postrzega się przeżywanie aktu seksualnego przez drugą stronę jako widz, a kompletnie inaczej jako uczestnik. Jako widz widzisz wszystko, każdy detal. Jako uczestnik możesz nie dostrzec wielu niuansów, bo fizycznie sam też przeżywasz.  

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Para zaprasza także Pana, do biernego przyglądania się igraszkom, tejże pary.

To będzie także trójkąt, a mąż rogaczem, czy jeszcze nie?

Dla mnie nie będzię rogaczem, raczej będą ekshibicjonistami.
  • Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie nie będzię rogaczem, raczej będą ekshibicjonistami.

- niby czytelne, zgoda. 

A przecież... pożąda?

A kiedy nastąpi zbliżenie cielesne, masowanie pleców (co będzie myślał?)?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- niby czytelne, zgoda. 

A przecież... pożąda?

A kiedy nastąpi zbliżenie cielesne, masowanie pleców (co będzie myślał?)?

Brniesz w polemike i wyimaginowaną sytuację a nie o tym jest temat.
  • Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Brniesz w polemike i wyimaginowaną sytuację a nie o tym jest temat.

- temat bardzo ciekawy, a do puki nie zadaje się pytań to wszystko... oczywiste.

Tak było zawsze. :)

- po co byłoby forum. Aby się jedynie zgadzać?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nadal nie zrozumiałeś...nie było żadnych ustaleń co do cuckold! Miał być trójkąt a nawet czworokąt ale jeden nie dojechał. Miało być równo, nikt gorszy, nikt lepszy! Nikt nie mówił o żadnym patrzeniu. Dopiero ja w trakcie po ok. 30 minutach, widząc ich zapał, powiedziałem że sobie posiedzę bo mam zły dzień. Nikt nawet nie zwrócił na to uwagi, co mówię poza tym gościem, który stwierdził, że to nawet dobrze bo będą mogli się sobą nacieszyć. Żona na to w ogóle nic nie zareagowała jakby jej też pasowało, że się wyłączę.

Dużo już pomagacie, dzięki. Muszę znaleźć drogę do pewności siebie z powrotem. Jak na razie, jest kicha choć lepiej to rozumiem.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...