Skocz do zawartości
On1964

Błędy żony i komplesy rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

Infinity...nie zupełnie zmieniło się w zdradę. W sensie zdarzenia a nie założeń bo jest to tak czy tak zdrada. W końcu zgodziłem się na to, byłem tam i podobało mi się, że żona zaznaje czegoś niecodziennego. Zaskoczyła mnie jedynie nowa sytuacja- biernej obserwacji zamiast uczestnictwa i tyle. Czułem się podle dopóki nie zrozumiałem idei takiego spotkania. Teraz przyjmuję to inaczej, pozytywnie. Gdybym nie był zaskoczony nowością i chciał się dołączyć, nikt nie miałby nic przeciwko temu. Jednak moje reakcje później i etap rozumienia spieprzyły wszystko.

Powiem Ci szczerze że zaobserwowałem, że gdy podniecenie i ekscytacja ulatują gdzieś, a dziać tak się może z różnych przyczyn, nasze podejście do pewnych zdarzeń, może się znacznie zmienić, w jednej chwili coś nas ekscytuje żeby za chwilę nużyć czy denerwować. Wielu mężczyzn po przeżyciu orgazmu na jakiś czas traci ochotę i zainteresowanie seksem. Sam alkohol również piję, i zauważyłem, że zakłuca i polaryzuje niektóre emocje. Zresztą jego działanie jest różne w zależności od dawek, czasami poprzez przyjęcie takiej a nie innej dawki alkoholu z określonymi przerwami wpadałem w rozdrażnienie, w momecie gdy rausz mnie opuszczał była to niemal paranoja. Nieprędko jednak zauważyłem wpływ, teraz gdy wiem że to tylko reakcja mojego mózgu, wbijam klina albo ignoruje indukowane kacem emocje. A one bywają subtelne i zaskakujące :) Myśl pozytywnie :) Są ludzie którzy byliby bardzo podjarani gdyby znaleźli się w sytuacji którą opisałeś.... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...