Skocz do zawartości
On1964

Błędy żony i komplesy rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

Eliotness...mądre i obszerne ale...wchodzący na ścieżkę cuckoldu nie mieli wyklarowanych zasad...my też nie jednak cuckoldu nikt nie chciał!

Zouza...nikt cuckoldu nie planował!

Cuckold, z angielskiego znaczy: stary patrzy. Nikt nie chciał patrzeć, wszyscy chcieli ruchać...rozumiecie? Gdyby ktoś planował cuckold, do spotkania by nie doszło.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tu masz tłumaczenie:

http://pl.bab.la/slownik/angielski-polski/cuckold

Możesz SOBIE  mówić co chcesz, ale publicznie to pierdół nie opowiadaj. ;)

Strasznie bronisz się przed tym rogaczem, swoją drogą. No niestety, to nadal - moim zdaniem - wychodzą Twoje kompleksy. I dopóki są tak silne, to lepiej się za zabawy w układzie 1kobieta + Xmężczyzn nie brać. ;)

No ale to tylko moje zdanie. 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zouza: tak to już jest, jak ktoś się bierze za coś o czym nie ma pojęcia. Później jak się coś zepsuje, to krzyczy: to nie ja, to oni ( Żona, Kochanek).

Panowie i Panie- trzeba wiedzieć, co to jest odpowiedzialność!!!!

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, trzeba wiedzieć, co to jest odpowiedzialność. Zwłaszcza, kiedy ktoś zna zasady a potem je łamie. Kiedy idzie na równy układ 2M+1K a potem robi z tego 1M+1K bo drugi M przestał brać w tym udział. Akurat swojej przyjemności w tym nie miałem. Jeżeli kogoś potem kręci seks ze zerżniętą żoną, to niech go kręci, mnie przestał. A moje kompleksy...przestają mnie w tej sytuacji zaskakiwać. Według tej zasady, każda zgwałcona kobieta powinna czuć przyjemność a nie rozpacz.

Zouza...poza słownikiem jest jeszcze hustoryczne pochodzenie tego słowa według filologów.

• Facepalm 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zwłaszcza, kiedy ktoś zna zasady a potem je łamie.

Nadal nie zauważasz, że sam je złamałeś - wycofując się z zabawy?

Według tej zasady, każda zgwałcona kobieta powinna czuć przyjemność a nie rozpacz.

No to już - pardon - z dupy wzięty wniosek.

Zouza...poza słownikiem jest jeszcze hustoryczne pochodzenie tego słowa według filologów.

Proszę, chętnie poznam. 

Dla cuckoldowców jesteś rogaczem. Jak każdy facet, który "udostęnia" swoją żonę innemu/innym.

Koniec, kropka.

Ok, Chłopie. Jeśli wolisz szukać przyczyny we wszystkim i wszystkich, prócz Ciebie - Twoja sprawa.

Mimo moich szczerych chęci pomocy - limit mojej cierpliwości został wyczerpany.

Dostałeś wymarzoną zabaweczkę, ale nie zadziałała jak Ty chcesz, więc w ryk. ;)

No cóż, biedny misio... nikt go nie kocha, nikt go nie lubi, pójdzie jeść robaki. ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, trzeba wiedzieć, co to jest odpowiedzialność. Zwłaszcza, kiedy ktoś zna zasady a potem je łamie. Kiedy idzie na równy układ 2M+1K a potem robi z tego 1M+1K bo drugi M przestał brać w tym udział.

Pisałem Ci, zdarza się każdemu, że się zapomni. A Komunikat w stylu "kochanie, a może drinka?" nie jest jednoznaczny z "kochanie, przypominam Ci na co się umawialiśmy"

Akurat swojej przyjemności w tym nie miałem.

Na Twoje własne życzenie. 

A trójkąt na który się umawialiście, mieści się w zakresie szeroko pojętego cuckold, więc nie masz co się oburzać, że na to się nie umawialiście.

Jest u nas sporo takich par, które w ten sposób się bawić, że ma być to trójkąt równoramienny. (albo nawet i równoboczny jeśli osoby są bi), i jest to "odmiana cuckoldu".

Tak jak w cuckold nie każdy "rogacz" musi być uległy, a hotka dominująca.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Pisałem Ci, zdarza się każdemu, że się zapomni. A Komunikat w stylu "kochanie, a może drinka?" nie jest jednoznaczny z "kochanie, przypominam Ci na co się umawialiśmy"

Zdarza się i nic w tym dziwnego. Emocje i przeżycia towarzyszące takim spotkaniom są na tyle silne że nie trudno się zatracić w przyjemności i stracić kontrolę. Mojej żonce również zdarzyło się 'zatracić' w fellatio i zapomnieć o mnie, ale wystarczyło podejść i podstawić pałkę pod usta i już zajmowała się obydwoma. 

Jest u nas sporo takich par, które w ten sposób się bawić, że ma być to trójkąt równoramienny. (albo nawet i równoboczny jeśli osoby są bi), i jest to "odmiana cuckoldu".   Tak jak w cuckold nie każdy "rogacz" musi być uległy, a hotka dominująca.

Tak to wygląda u nas. Żona może nie jest uległą ale lubi jak facet bierze co chce a ja jestem dominujący. Lubimy układ 2M+K i u nas wygląda to faktycznie tak, że faceci skupiają się na przyjemności kobiety, bez rywalizacji. Raczej współpraca. Żona natomiast stara się nam to wynagrodzić, po równo ;)

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli kogoś potem kręci seks ze zerżniętą żoną, to niech go kręci, mnie przestał. A moje kompleksy...przestają mnie w tej sytuacji zaskakiwać.

Dla mnie to jest kluczowe zdanie. Popłynąłeś kolego na własną prośbę, chciałeś spróbować i Cię to przerosło. Teraz albo się pozbierasz i dojdzie do Ciebie, że to Twoja wina, albo może się ziścić scenariusz, o którym wspomniałeś na początku.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.

Jest u nas sporo takich par, które w ten sposób się bawić, że ma być to trójkąt równoramienny. (albo nawet i równoboczny jeśli osoby są bi), i jest to "odmiana cuckoldu".

- czy równoboczność, jednocześnie równokątność, nie jest tożsame z równymi atrybucjami, jego uczestników?

Jakie niby znaczenie, dla powyższego miałoby, że ktoś jest bi?

To co napisałeś to chyba dyskryminacja?

Lesbijki, geje i heterycy mają być podporządkowani, tym co są,,, bi, skoro ci ostatni, według Ciebie, mogą tworzyć trójkąty równoboczne(równoprawne)?

:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Koci Pazur, dnia 11 Maja 2016 - 17:26, napisał(a): Oby tylko nie poszedł w drugą stronę. Ciut za daleko.

A możesz rozwinąć myśl?

- mam wrażenie, że On zbyt łatwo daje się przekonać i to temu ostatniemu,

Niewątpliwie. Nie wiem jak Ty, ale ja lubię znać spojrzenie  innych osób. Uczenie się na cudzych błędach i doświadczeniach jest mniej bolesne. ;)

- zgadzam się z Tobą.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...