Skocz do zawartości
On1964

Błędy żony i komplesy rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

Typowy foch że się księciem nikt nie zajął bo księciu nie powiedział że chce być też zauważony. Stary daj sobie luzu. Ja co prawda takiej sytuacji nie miałem (moja "przyszła - niedoszła" nie chce słyszeć o trójkątach) ale w innych sytuacjach zamiast jasno i czytelnie zakomunikować czego chcę to czekałem aż ona się domyśli. No i jak łatwo przewidzieć kryształową kulę zostawiła u matki i się nie domyśliła. Focha więc strzelałem i nakręcałem się tak jak ty. Naprawdę ciesz się że masz otwartą żonę i nie zrażaj jej do siebie takim zachowaniem. Głowa (i fiut) do góry i leć do niej i pokaż jej co znaczy porządnie!

Pożądanie

miało być.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(M) Patrzac tylko po tytule (i treści of kors) to bardziej kompleks rogacza niż błąd żony.

No ale ile ludzi tyle opinii, dla mnie nie ma nic cenniejszegi w cuckold niż zadowolenie żony- a że miał wiekszego? Ku... no po to się właśnie umówiliśmy zeby miał i użył))

Paradoksy wyczuwam ;)

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ty także tego co Ci inni napisali nie zrozumiałeś. Ja też byłem w identycznej co Ty sytuacji, też musiałem to przetrawić ale nie myślałem że świat się wali i to koniec związku.

Zrozum nowy partner, nowe odczucia, jeszcze Ty mówisz że masz zły dzień. Czego się spodziewałeś że przerwą i Ci podadzą apap na ból głowy. Z Twojej strony nie było jasnych komunikatów.

A żonie to też mogło bardziej pasować bo wg mnie seksu w trójkę też trzeba się nauczyć, zgrać, przełamać, dać się ponieść, Twoja żona do tej pory odnajdywała się w dwójkowych klimatach.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba nadal nie zrozumiałeś...

nie było żadnych ustaleń co do cuckold! Miał być trójkąt a nawet czworokąt ale jeden nie dojechał..

- komunikacja to niezwykle trudny aspekt naszego życia.

Było Was 2, a ona 1, gdyby ten (on) dojechał, to byłby gang bang.

- 3/1-ną

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bez jaj, dobrze że ten trzeci nie dojechał ...

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

nie było żadnych ustaleń co do cuckold! Miał być trójkąt

No to chyba Ty nie rozumiesz, że cuckold, czyli zdrada kontrolowana, to też trójkąty i gangbangi. Są rogacze, którzy słuchają, patrzą, uczestniczą, a nawet tacy, którzy tylko zdjęcia sobie pooglądają lub wysłuchają opowieści żony. 

Mam wrażenie, że lepiej byś się poczuł, gdybyś sobie żonę bzyknął, a facetowi z minifiutkiem nawet by nie stanął. 

Nie dziwię się, że żona postanowiła nie brać więcej w tym udziału.

Rozumiem, że może Ci być nieco przykro i możesz czuć się odrobinę zawiedziony (chociaż uważam, że na własne "życzenie"), ale nie sprowadzaj sam siebie do roli li tylko fiuta. ;)

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Franki74...psychologiem to Ty nie jesteś. W dole i w kompleksach nie siedzę teraz bo tak mi się chce! A księciuniem chyba też nie jestem skoro dopasowałem się do sytuacji i nie psułem atmosfery chociaż mnie wykręcało obok na krześle.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

On, nie obruszaj się na Frankiego, bo mądrze Chłop gada. :)

Wyciągnij wnioski! Już kilka osób napisało Ci, że szwankuje u Was komunikacja. Ty czekasz aż ona się domyśli, ona się nie domyśla, Ty foch, ona zaś niekomfortowo się czuje, bo wzbudzasz w niej poczucie winy. Dodać jeszcze do tego myśli o rozstaniu, bo... gość ma dużego fiuta...

No przeczytaj to wszystko na spokojnie i zobacz jak niedojrzale to wygląda.

Weźmiesz sobie do serca, czy nie - fakt jest taki, że nie ma udanych związków bez dobrej komunikacji. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Albercik i Zouza...chyba mi oczy otwieracie. Rzeczywiście, wystarczyłoby odpowiednie nastawienie i może problemu zes obą bym nie miał. Problem powstał bo mieliśmy wszyscy się sobą zająć a poczułem się odrzucony. Kapujecie? Poczułem się ODRZUCONY. Nie miało tak być i tu powstał mój wewnętrzny problem ze sobą. Postawiłem się w sytuacji odwrotnej. Gdyby to było 2K+1M to nie pozwoliłbym aby żona siedziała gdzieś obok tylko zachęcił ją do przyłączenia się.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Franki74...psychologiem to Ty nie jesteś. W dole i w kompleksach nie siedzę teraz bo tak mi się chce! A księciuniem chyba też nie jestem skoro dopasowałem się do sytuacji i nie psułem atmosfery chociaż mnie wykręcało obok na krześle.

Psychologiem też nie jestem. Ode mnie masz za to order z ziemniaka.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...