Skocz do zawartości
Lemoondzik

Cena.

Rekomendowane odpowiedzi

Ciężko opisać wszystkie zagrożenia lub sytuacje . Każdego może coś dopaść zza węgła w chwili gdy zupełnie niczego się nie spodziewa. Tak na marginesie ten temat lub przynajmniej jego elementy były z setkę razy wałkowane .

Podstawowe ryzyko: zakochanie się żony w kochanku. I nie ma na to mocnych

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podstawowe ryzyko: zakochanie się żony w kochanku. I nie ma na to mocnych

- wtedy dostajemy bezpłatny test, z którego jasno wynika, że nigdy nie kochała swojego męża.

Moim zdaniem warto się przekonać. :)

Zwłaszcza, kiedy sama, ową miłość deklaruje.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niekoniecznie "nie kochała". Zakochanie, miłość - to niekoniecznie te same rzeczy. A nawet jeśli to miłość, to też może być różna... Testem tak na prawdę jest to, kto zostanie na placu boju.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Testem tak na prawdę jest to, kto zostanie na placu boju.

Ano właśnie. Tylko pojawia się pytanie - czy warto testować? Cuckold daje jednak bardzo specyficzne warunki do "nawiązania znajomości", które w "normalnych" okolicznościach raczej by nie zaistniały lub ryzyko zaistnienia byłoby bardzo małe. 

Poza tym "plac boju" nie kojarzy się raczej z sielskim krajobrazem...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zakochanie, miłość - to niekoniecznie te same rzeczy.

A nawet jeśli to miłość, to też może być różna... 

- oczywiście, że nie te same, ale komplementarne.

Miłość może być, co prawda różna (przyjacielska czy romantyczna), ale kiedy o niej mówimy, to identycznie, o bezinteresowności.

Ona jest, lub jej nigdy nie było (1 list do Koryntian 13:8 - "Miłość nigdy nie ustaje").

Poza tym "plac boju" nie kojarzy się raczej z sielskim krajobrazem...

- z takim, z góry skazanym, na porażkę określeniem - nie warto.

Czy to ma być konfrontacja, czy uzupełnienie? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli z góry założysz, że wszystko pójdzie po Twojej myśli, to możesz się zdziwić...

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

- z takim, z góry skazanym, na porażkę określeniem - nie warto. Czy to ma być konfrontacja, czy uzupełnienie? :)

No jak się idzie na wojnę to rozsądnie jest brać pod uwagę możliwe straty, czyż nie?

Ale oczywiście chodzi tu o uzupełnienie, a nie o konfrontację. Choć może ja nazwałbym to inaczej bo uzupełnienie kojarzy mi się jednak z "brakiem", a ja braków nie mam i Ola też braków nie ma :P Ja od zawsze traktowałem cuckold jako przygodę, doświadczanie nowych, bardzo intensywnych emocji, sytuacji itp. Konfrontacji nigdy nie chciałem i nawet o niej nie myślałem, a i tak cholera się pojawiła ;)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Choć może ja nazwałbym to inaczej bo uzupełnienie kojarzy mi się jednak z "brakiem", a ja braków nie mam i Ola też braków nie ma :P

- brakiem jest - brak trzeciej osoby. Pojawienie się Jej, powoduje automatyczne zawiązanie się koalicji (niewiadomo jedynie - kto z kim?), która nie występuje, jest niemożliwa w duecie. Warto o tym, nawet technicznym aspekcie - pamiętać.

Ja od zawsze traktowałem cuckold jako przygodę, doświadczanie nowych, bardzo intensywnych emocji, sytuacji itp. Konfrontacji nigdy nie chciałem i nawet o niej nie myślałem, a i tak cholera się pojawiła ;)

- a właśnie. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No, ja myślę, Wujciu, że Lemondowi nie o kalkulację 100+300=700 chodziło ;)

- ale, to też jest jednakowo istotne.

To przecież, także wnoszenie czegoś konkretnego, transparentnego do związku, relacji.

Kiedy nie chcemy nic, czy jedynie tylko minim - zainwestować, to co, to może oznaczać?

:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...