Skocz do zawartości
Lemoondzik

Cena.

Rekomendowane odpowiedzi

A wiesz, że faktycznie z tą powolną utratą znajomych masz trochę racji?!

Podkreślę - znajomych.

Chociaż w gruncie rzeczy znajomych traci się z różnych powodów, chociażby opowieści o idealnych kupach niemowlaków. ;) 

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

znajomych traci się z różnych powodów, chociażby opowieści o idealnych kupach niemowlaków

Albo o idealnych gestach "wiernych" mężów czy też protekcjonalnych żartach o "niewiernych" żonach. Na pewnym etapie przestajemy mieć czas na dyskusje o sprawach subiektywnie jałowych.

Perspektywy nowych emocji są jak narkotyk. Innym prawimy, że szkodzi a sami z wypiekami popalamy  w kąciku. Ciekawość zawsze ma swoją cenę, choć bilans zysków i strat nie zawsze jest z góry przewidywalny. To kwestia charakteru - indywidualnego i tego wspólnego, dla danego związku. Ile w nim przyzwolenia na ryzyko, ile zaufania. A ile paraliżującej zazdrości.

Zależy też czy się wskakuje do pędzącego cuckoldu z marszu czy też po lekkiej rozgrzewce i porządnym rozbiegu. Ceną zawsze może być śmierć związku. Albo jego odrodzenie. W nowym wymiarze.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przypłaciłem wysoką cenę, ale czy załuje, wrecz przeciwnie, cuckold to zabawa dla dojrzałych ludzi, a emocje bedą i muszą być bez emocji nie ma ani miłości ani dobrego seksu, człowiek ich potrzebuje, więc zdecydowanie polecam próbować

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cena za poznanie samego siebie,

Cena za poznanie innych, czasem pobierznie, czasem wręcz przeciwnie, głębiej niż moglibyśmy na wstępie przypuszczać.

Cena jest, czy wysoka ?

Jaka może być odpowiednia, cena za wyzbycie się złudzeń, poznanie dzikich, czasem sympatycznych a czasem mrocznych zakamarków psychiki,czyjejś, swojej.. ..

Ja nie przepłaciłem,

choć życia jeszcze sporo przedemną, jaki bilans będzie przy jego końcu... Nie wiem.

Choć prawda jest ze na świat patrze inaczej.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapłaciłam... własnym sumieniem... mogło być jeszcze gorzej ale na szczęście byłemu kochankowi nie powiodła się próba samobójcza, skończyło się kilkumiesięcznym pobytem w szpitalu ... mi został niesmak do "małolatów" i wyrzuty sumienia, że nie zauważyłam, iż dla niego było to coś więcej. Wnioski i naukę wyciągnęłam, ale nie chcę nawet myśleć co by było gdyby jemu się udało...

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

został niesmak do "małolatów" i wyrzuty sumienia, że nie zauważyłam, iż dla niego było to coś więcej.

Tak. To w zasadzie temat na osobny wątek. Pomimo powszechnego wyluzowania seksualnego do pewnych przygód należy bezwzględnie dojrzeć by móc z nich czerpać a nie się czepiać. Przede wszystkim psychicznie. A wiadomo jak wolno dojrzewają panowie młodzieńcy.

Choć pokusa młodego, prężnego ciała czasem siedzi gdzieś nam w tyle. Głowy :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak. To w zasadzie temat na osobny wątek. Pomimo powszechnego wyluzowania seksualnego do pewnych przygód należy bezwzględnie dojrzeć by móc z nich czerpać a nie się czepiać. Przede wszystkim psychicznie. A wiadomo jak wolno dojrzewają panowie młodzieńcy.

z dojrzałością jest ok, to ciało cholera nie wiadomo czemu, nie chce na nią poczekać ;)

na szczęście z upływem czasu to i granica młodości znacznie się przesunęła w górę:):)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A wiadomo jak wolno dojrzewają panowie młodzieńcy.

.... zaryzykuję stwierdzenie, że nie którzy Panowie nigdy nie dojrzewają :P bo kiedy niby ma nastąpić ta granica? czy 30 latek powinien być już dojrzałym mężczyzną czy jeszcze ma czas? moje ostatnie doświadczenia z Panem w tym wieku (z tego forum zresztą) świadczą o braku dojrzałości....

pokusa młodego ciała oczywiście, że jest... ale w sumie czy warto? ja chyba jednak powrócę do tego co wybrałam kilkanaście lat temu czyli Panów sporo starszych ode mnie..... Ci mieli już czas dojrzeć :P

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

... zaryzykuję stwierdzenie, że nie którzy Panowie nigdy nie dojrzewają :P bo kiedy niby ma nastąpić ta granica? czy 30 latek powinien być już dojrzałym mężczyzną czy jeszcze ma czas? moje ostatnie doświadczenia z Panem w tym wieku (z tego forum zresztą) świadczą o braku dojrzałości....

Dojrzałość nie zna wieku a i zabawki nieuchronnie drożeją :) Nie da się jednak uogólniać - trzeba nabrać wprawy w wyczuwaniu delikwentów podczas rozmowy. Albo w ogóle nie rozmawiać. Anonimowy pokój hotelowy i ciao.

pokusa młodego ciała oczywiście, że jest... ale w sumie czy warto? ja chyba jednak powrócę do tego co wybrałam kilkanaście lat temu czyli Panów sporo starszych ode mnie..... Ci mieli już czas dojrzeć :P

Dlatego młodych najlepiej konsumować jednorazowo, w klubach swingowych a dojrzałych brać do pełniejszych relacji. Wedle zasady - każdemu jego truciznę ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego młodych najlepiej konsumować jednorazowo, w klubach swingowych a dojrzałych brać do pełniejszych relacji. Wedle zasady - każdemu jego truciznę ;)

mówisz modliszka :redevil:  .... wykorzystać... przeżuć.... wypluć ... polować dalej :P

z góry przepraszam jeżeli kogoś uraziłam :P ot... nie mogłam się pohamować

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...