Skocz do zawartości
nocny

Cześć

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Właściwie nie wiem od czego zacząć, wiec może zacznę od sobie.Jestem młodą osoba, staram się ćwiczyć regularnie, lubię dalsze wyjazdy motocyklem, a reszta standardowo jak większość...ale przejdźmy do konkretów będąc w długim związku zacząłem odkrywać, że zwykły seks nie jest dla mnie, że chce czegoś  więcej, wiec próbowaliśmy z dziewczyną rożnych rzeczy które to coraz bardziej odbiegały od "normy"  wtedy powoli zaczynałem odczuwać tą satysfakcje, to uczucie spełnienia,  ale to wewnętrzne pragnienie tego nowego dreszczu emocji tego czego jeszcze nie doświadczyłem ciągle we mnie jest...

Ah ten zwariowany świat, powiedzcie mi jak to jest, że rzeczy na które kiedyś patrzyłem z obrzydzeniem teraz  podniecają mnie do granic wytrzymałości... 

Na stronę trafiłem przez przypadek, zagłębiłem się w lekturę i ciesze się, że w końcu tu trafiłem.Mam nadzieje, że poznam tutaj bratnie dusza o podobnych poglądach,a jak szczęście dopisze to możne uda mi sie zaspokoić moje pragnienie...

Pozdrawiam

Nocny

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

witam nocny :) baw się dobrze... szukaj i spełniaj pragnienia :) wyjaw Nam je ;) może pomożemy  :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć. Jak słusznie zauważyłeś "norma" to pojęcie bardzo względne. I całe szczęście, bo inaczej umarlibyśmy z nudów zanim jeszcze by nas pochowali :) Powodzenia w realizacji marzeń i odkrywaniu nowych pragnień.

Lewa,

K.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki!! za fajne przywitanie, nie spodziewałem sie...

Od siebie jeszcze dodam, że nie ma co oceniać książki po okładce, trzeba ją przeczytać i i wtedy się wypowiedzieć i z tą sfera według mnie jest dokładnie tak samo 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No niezupełnie, odłożenie książki na półkę nie kosztuje... emocji...

Witaj :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak mogłeś nie spodziewać się fajnego przywitania :P same milusie tutaj są  :redevil:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

Jeśli "nowy" z nami się fajnie wita, to czemu my mamy go też fajnie nie powitać?

A więc witaj na ZKF. Rozwijaj swoje fantazje, i zaspokajaj pragnienia:)  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po nas można spodziewać się i dużo, i dobrego. A czasem i dużego ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...