Skocz do zawartości
CuckSlave_88

Trenuj się sam do uległości i sytuacji jakie mogą Cię spotkać...

Rekomendowane odpowiedzi

A nie macie tak że przed samym wytryskiem rezygnujecie? ;)

Zdarza mi się, nawet często, tylko wtedy zasnąć trudno, szczególnie po kilku godzinach zabawy... :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skosztowanie własnej spermy było konieczne aby do niej się przyzwyczaić o ile wylizanie swojej z okolic cipki Hot nie było takie trudne, to kosztowanie samej już tak,najtrudniejszym egzaminem było skonsumowanie towaru przyniesionego w prezerwatywie, było bardzo trudno ale pomysłowość i dobroduszność Hot jest bezgraniczna po prostu dostałem to jako dodatek do porannej kawy a potem już każdy następny raz był łatwiejszy.

Dba o Ciebie żebyś w te zimno dostał coś ciepłego na wynosc :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi mi konkretnie kto w jaki sposob stara sie sobie urozmaicać np dodatkowo zabawami z wibratorem czy innymi gadzetami

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ogółem najgorsza sperma to ta z kondona prosto do ust... hard w wode sie zamienia itp.

Co prawda moja Hot jeszcze nie przyniosła Byczego nasienia, trenujemy na mojej i naprawde jest ciężko - z tą kawą na pewno jest lepiej :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zjadam swoje i kręci mnie to. Lubię polać na kanapkę z żółtym serem, Wyobrażam sobie, że trysnął byk.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez ćwiczę zlizywanie własnej spermy na początku było cieżko ale teraz idzie lepiej

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

on:

a ja jestem ćwiczony przez żonkę, po spuszczeniu się w jej usta :blow1:  daje mi soczystego kusiola ::PP: , ale ..........właśnie, moment po orgazmie chęci na soczystego buziaka maleją gwałtownie, czasami zdarza mi się zrezygnować........... :growgr:  

Żonka wtedy robi tak :mlotek:

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie najbardziej smakuje sperma bez żadnych dodatków. Zwłaszcza, że jej smak i tak się nieco zmienia pod wpływem tego co akurat zjadł dawca .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

najbardziej smakuje sperma jak się jest mocno podnieconym a mocno się jest podnieconym jak ktoś inny się spuszcza, bo po własnym wytrysku podniecenie opada i chęci maleją na rózne rzeczy.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...