Skocz do zawartości
CuckSlave_88

Trenuj się sam do uległości i sytuacji jakie mogą Cię spotkać...

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wam drodzy rogacze zdarza się samemu ćwiczyć np połykanie własnej spermy lub zabawy z wibratorami itp tak aby gdy będzie wymagać tego sytuacja w realu być gotowym? :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie lubiłem własnej spermy, ale jak moja była żona zrobiła zakaz sexu to kazała się spuszczać codziennie rano na jej nóżki i zlizywać spermę. Teraz spuszczam się sam sobie do buzi.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Owszem. Po pierwsze każdy spóst moja Pani każe mi wylizać do cna. Czy w stosunku z Nią czy z Bullem czy samemu ze sobą.

A teraz jest plan abym na wibratorze ćwiczył zakładanie gumki ustami, to po to abym mógł Pani kochanką w ten sposób usługiwać i ułatwuać zaspokajanie moje Hotki ;-)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć,

każdy wytrysk - czy to z ruiny czy orgazmu (choć tych niewiele) wylizuje. Z cipki także kiedy tylko Moja Pani nakaże mi to. Ćwiczenie z wibratorem kilka razy w tygodniu, a bywa że codziennie. Wibrator mogę  używać bez ograniczeń i w dowolnej ilości - naturalnie bez szczęśliwego finału.

Walenie konia bez nadzoru jest zabronione, a jeśli już jest zgoda Pani na to, to zawsze muszę przekazać dokumentację video.

Zdarzało mi się też zakrapiać kawę lub drinka spermą.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czy wam drodzy rogacze zdarza się samemu ćwiczyć np połykanie własnej spermy lub zabawy z wibratorami itp tak aby gdy będzie wymagać tego sytuacja w realu być gotowym? :)

Mnie się to nie zdarza. Samemu rzadko cokolwiek ćwiczę.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Skosztowanie własnej spermy było konieczne aby do niej się przyzwyczaić o ile wylizanie swojej z okolic cipki Hot nie było takie trudne, to kosztowanie samej już tak,najtrudniejszym egzaminem było skonsumowanie towaru przyniesionego w prezerwatywie, było bardzo trudno ale pomysłowość i dobroduszność Hot jest bezgraniczna po prostu dostałem to jako dodatek do porannej kawy a potem już każdy następny raz był łatwiejszy.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już ćwiczyć nie muszę, bo mam wprawę regularnie zlizuję spusty zarówno swoje jak i Kochanka, ale zanim tak się stało owszem, były treningi, spuszczałem się sam sobie do ust lub zlizywałem z żony.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...