Skocz do zawartości
Zouza

Niezły model

Rekomendowane odpowiedzi

Moze dodam punkt 4.

Staly kochanek ale nie na bardzo dlugi okres czasu,powiedzmy kilka miesiecy.

Dlaczego?

Otoz w moim przypadku taki okres wystarczy do lepszego poznania sie i wytowrzenia podstawowej wiezi potrzebnej do fajnego sexu.

"Kilkumiesieczny kochanek"(zakladajac spora czestotliwosc spotkan)to oznaka szacunku ze nie robimy z niego "domowych kapci"

Od glebszych relacji moim zdaniem sa przyjaciele i rodzina.

Natomiast dluzsze "zwiazki" np rok czy dwa czesto niosa za soba ryzyko zbytniego zaangazowania sie emocjonalnego co moze spowodowac niepotrzebne komplikacje.

Punkt 5 (tez ciekawa opcja)

Wieloletni kochanek od tzw zadan specjalnych,czestotliwosc spotkan raz w roku...:P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Kilkumiesieczny kochanek"(zakladajac spora czestotliwosc spotkan)to oznaka szacunku ze nie robimy z niego "domowych kapci"

A tego to chyba nie bardzo rozumiem...

Ja mam kochanka od kilku lat i jakoś "kapcia" z niego nie zrobiłam. :D 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

od kilku lat i jakoś "kapcia" z niego nie zrobiłam.  

ja nawet z mojego męża "kapcia domowego" nie zrobiłam, mimo, że po 16 latach możemy wydawać się dla kogoś już dosyć pospolici....

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przedstawilam swoj punkt widzenia,mam nadzieje ze mam taka mozliwosc:)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście. 

Co prawda nie zapytałam wprost, ale wydawało mi się to oczywiste, że mnie to zainteresowało - ale jak można z kochanka "kapcia" zrobić? Bo ja tego nie bardzo rozumiem po prostu.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"Domowe kapcie" wdg mnie to cos swojskiego do czego czlowiek sie przyzwyczaja.

Przechodzilam to kilka razy i nie konczylo sie  nigdy dobrze albo dla mnie albo dla kochanka.

Po pewnym czasie w sex wkradala sie rutyna a zaczynaly sie jakies niepotrzebne emocjonalne sytuacje.

Moze mialam pecha a moze cos innego,nie wiem.

Kilkumiesieczne uklady na ten moment uwazam dla siebie(nas) za najlepsze.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

O widzisz, wystarczyło wyjaśnić. :D

No nie, w układ z kochankiem nie może wkraść się rutyna. Tu się w pełni z Tobą zgodzę. :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Problem główny stałego kochanka to możliwość stania się partnerem.

A to już nie jest kochanek.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmm... mój życiowy, a więc stały, Partner jest też jednym z najlepszych kochanków, jakich miałam. :P

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Problem główny stałego kochanka to możliwość stania się partnerem.

A to już nie jest kochanek.

Błędna hipoteza. W końcu w założeniu hotka stałego partnera ma, więc drugiego nie potrzebuje.  

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...