Skocz do zawartości
Zouza

Niezły model

Rekomendowane odpowiedzi

Model cuckoldu - jak roboczo to bym określiła. ;)

Stały, jeden kochanek/ka?

Stały kochanek/ka i czasem coś jeszcze?

Z kwiatka na kwiatek?

Przyznać muszę, że ostatnio wielką mam ochotę na kochanka na telefon. Bez zbędnych komplikacji. Jasne, że nie spodziewam się, że ktoś będzie na moje każde zawołanie, ale... względnie dyspozycyjny. O nic nie pytamy, cieszymy się chwilą. Może wypad do klubu, może jakaś tematyczna impreza. 

Nie wnikamy co i kto jeszcze. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nazwij to jak chcesz. Choć chyba nie przeczytałeś między wierszami. ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Model cuckoldu - jak roboczo to bym określiła. ;)

Stały, jeden kochanek/ka?

Stały kochanek/ka i czasem coś jeszcze?

Z kwiatka na kwiatek?

....................., że ostatnio wielką mam ochotę na kochanka na telefon. Bez zbędnych komplikacji.

Normalnie Zou jesteś................................. "potworem", nie da się ukryć, że kuszącym "potworem"

a tak na poważnie raczej stała kochanka ( opcja że na telefon, normalnie bajka).

Opcja z kwiatka na kwiatek, jak dla mnie za duże wyzwanie. Zresztą uważam że, żeby móc się cieszyć chwilami z sobą, trzeba jednak troszkę się znać.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja raczej preferowałbym stałą kochankę, może z delikatną nutą czegoś "jeszcze" ale to chyba sporadycznie. Zastanawiam się jeszcze nad opcją stała kochanka+coś jeszcze....ale z kochanką :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(M) stały kochanek (najlepiej dwóch ;) i czasem coś jeszcze.

No i "toto" na telefon też jest ok :P

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Użyłaś określenia model, więc rozkminię to pod względem modelu np. na nowy biznes albo nową inwestycję. Na takich się znam :->

Ogólnie i prosto mówiąc w modelu szacujemy prawdopodobne przychody (nazwijmy je w naszym przypadku korzyściami natury erotycznej) i oczywiście koszty (w naszym przypadku niech będą to potencjalne straty spowodowane mało udanym spotkaniem) oraz staramy się często określić prawdopodobieństwa/ryzyka wystąpienia w/w zjawisk. 

Model 1 stały pewny przychód (zakładamy, że kochanek wie co lubisz i daje duże przychody!!!!). Minimalne ryzyko. 

Model 2- stały pewny przychód plus od czasu do czasu szansa na extra przychód, oczywiście  obarczona pewnym  ale jednak kontrolowanym  ryzykiem straty.

Model 3 – obarczony dużym ryzykiem. Możemy trafić złoty strzał i wielki przychód ale możemy też wtopić i pojawią się spore straty

Odpowiedź jest tylko jedna. Zdecydowanie rekomenduję model 2!!!!!!  :->

Mam nadzieję, że pomogłem. 
  • Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja tak bez rozkminiania na modele normalnie po staremu na telefon :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...