Skocz do zawartości
Zouza

Jeśli Ci się spodobam

Rekomendowane odpowiedzi

Duszek Sphinx_Wawa

Panowie! :-P

Bez wdawania się w detale - pogoniłam.

Zuza - Twoja reakcja calkowicie dla mnie zrozumiala. Zastanawiam się czy takim "amantom" kiedykolwiem udalo się "zlowić" jakąś "rybkę" na tak podaną przynentę?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak widać są na tym świecie niereformowalne umysły,

przecież taki delikwent mógłby zrobić zdjęcie swojej fujary

na tle pięknych kwiatów w ogrodzie botanicznym

...np. rabatce stokrotek

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

...np. rabatce stokrotek

Zapewne,tylko mógłby zostać zgarnięty przez Policję za obnażanie w miejscu publicznym :->

A tak,mały wkład własny,a oczekiwania ogromne :-P;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jak widać są na tym świecie niereformowalne umysły,

...np. rabatce stokrotek

Nie ważne gdzie i na jakim tle. Owszem, czasem miło jest popatrzeć, a niektóre zdjęcia są bardzo ciekawe i klimatyczne. Tylko jak miałabym określić czy facet mi się podoba wyłącznie na podstawie zdjęcia kutasa?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko jak miałabym określić czy facet mi się podoba wyłącznie na podstawie zdjęcia kutasa?

Resztę sobie wyobraź :-P Widocznie najpiękniejszą część swojego ciała ma między nogami ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A to ja już wolę wyobrazić sobie całość. Nie muszę poznać (a nawet nie chcę) szczegółów anatomicznych, ale facet musi mnie zainteresować.

Oczywiście forum to zazwyczaj coś innego - panowie zazwyczaj dają się poznać również od innej strony.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

''Jeśli Ci się spodobam proszę o odpowiedź". I pan wysyła zdjęcie samego penisa.

To jest nieporozumienie. Błąd pokoleniowy. Niektórzy, traktują zbyt poważnie rolę Kochanka i sprowadzają się wyłącznie do prącia. Być może czytują tematy w których część Par i Hot Wife, pisze o tym że dla nich Kochanek, jest wyłącznie zabawką. "Zadowalaczem". Dlatego próbują się wstrzelić w taką rolę, bezosobowego Kochanka. Sylwetka, otoczenie, twarz. To tworzy klimat, który jest kobietom potrzebny, ale nie każdy Kochanek, zdaje sobie z tego sprawę. Być może dorobiłem trochę ideologii do kutasa, ale co mi tam.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To tworzy klimat, który jest kobietom potrzebny, ale nie każdy Kochanek, zdaje sobie z tego sprawę. Być może dorobiłem trochę ideologii do kutasa, ale co mi tam.

Nie nie dorobiłeś . Klimat - bez klimatu sex jest bardzo ubogi. Chyba lubisz kobiety.

Chyba że przesyłający gęsto udziela się na Forum i co nieco mogę wywnioskować z tego co pisze.

No cóż Panowie - piszcie , piszcie i uwodźcie w ten sposób mądre dziewczyny :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Piorun! Widocznie nie przeczytała twoich postów, albo przeczytała i doszła do wniosku, że umarłaby z Tobą ze śmiechu :-P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie wystarczy facetowi powiedzieć konkretnie. Myślę, że Sem ma rację i faceci wysyłając zdjęcia penisa nie mają złych zamiarów. Ja zawsze mówiłam, że oczekuję zdjęć ogólnych, ubranych i takie zazwyczaj dostawałam. Niestety przypadki, kiedy dostaję zdjęcie samego penisa bez opisu czy jakiejkolwiek zachęty słownej - odrzucam. No chyba, że ktoś rozmową mnie zaintersuje wtedy drążę temat zdjęć ubranych. I na moja wyraźna prośbę właśnie takie dostaję.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...